Opel Corsa D 1.3 CDTI, 2007 godište

Crna opel corsa

Opel Corsa  je automobil koji proizvodi nemačka fabrika automobila Opel. Od prvog izlaska ovog automobila na tržište 1982. godine, proizvedene su 4 generacije ovog vozila. Od 2006. godine proizvodi se četvrta generacija pod oznakom D.

Korsa je model kompanije General Motor iz klase malih automobila koji se proizvodi u hedžbek, limuzina i kupe modelu karoserije. Ovaj automobil istog modela i tipa, na različitim tržištima je poznat pod drugačijim imenima, pa je na primer naziv za Opel Corsu u Japanu Opel Vita, jer na japanskom tržištu već postoji model kompanije Toyota pod ovom oznakom.

Nakon što nas je kontaktirao vlasnik automobila koji je iz Beograda, gde se nalazi sedište naše agencije, izvršili smo besplatnu procenu vrednosti njegovog vozila. Sa obzirom da je vlasniku odgovarala naša procena, dogovorili smo mesto sastanka, koji smo zakazali u najkraćem mogućem roku.

Opel Corsa D 1.3 CDTI karakteristike:

  • Kilometraža: 173.000 km
  • Karoserija: kupe
  • Kubikaža: 1248 cm3
  • Snaga motora: 55/75 (kW/kS)
  • Menjač: manuelni, 5 brzina
  • Gorivo: Dizel
  • Broj vrata: 2/3
  • Pogon: prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Nakon što smo se našli na opštini Novi Beograd u popodnevnim časovima, posle kratkog razgovora sa prodavcem pogledali smo stanje automobila.

Iako je kilometraža vozila velika, bilo je u dobrom izdanju kao što smo i očekivali. Nismo imali nikakve zamerke za informacije koje nam je prodavac prethodno dao, pa smo obavili i kratku vožnju kako bi testirali performanse automobila. 

Test vožnja je prošla u najboljem redu, pa smo vlasniku vozila ponudili cenu od 2700 evra, sa kojom se on složio. Na obostrano zadovoljstvo, na licu mesta smo obavili proces kupoprodaje i prodavcu vozila na ruke isplatili novčanu nadoknadu. 

Crna opel corsa

Da li razmišljate o prodaji svog automobila? 

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, bez obzira na stanje vašeg vozila, kontaktirajte nas i besplatno ćemo izvršiti procenu vrednosti vašeg vozila. 

Zbog profesionalnosti i efikasnosti po kojoj se ističemo, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite sastanak zakazujemo u najkraćem mogućem roku.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem