Opel Corsa C, 2004. godište, Niš

Opel Corsa karavan

Opel Corsa C je model treće generacije automobila nemačke kompanije Opel koja se proizvodila u periodu od 2000. do 2006. godine u Evropi, i od 2002. do 2012. godine u Južnoj Americi. Pripada klasi malih automobila, karoserije hečbek, kojih je do danas prodato više od 11 miliona primeraka.

Vlasnik vozila Opel Corsa C nas je kontaktirao nakon što je uvideo da vršimo besplatnu procenu vrednosti automobila. Prodavac je u kratkom telefonskom pozivu dobio sve neophodne informacije u vezi toka prodajnog procesa, te se smo sa lakoćom utvrdili mesto i vreme sastanka. Takođe, dobili smo informaciju da se vozilo prethodno našlo u saobraćajnom sudaru, kao i da su hauba i branik zadobili značajna fizička oštećenja.

Opel Corsa C, karakteristike:

  • Godište – 2004.
  • Karoserija – Hečbek
  • Pređena kilometraža – 197 000 km
  • Kubikaža – 1199 cm3
  • Gorivo – Benzin
  • Menjač – Manuelni 5 brzina
  • Snaga motora – 55/75 (kW/KS)
  • Pogon – Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Nakon inicijalnog razgovara i utvrđivanja vremena i mesta nalaženja, sastali smo se blizu parka Sedmi Juli. Ubrzo posle kratkog upoznavanja započeli smo proces ispitivanja vrednosti automobila i utvrđivanje oštećenja.

Vozilo je bilo vidno havarisano, sa primetnim ogrebotinama na prednjim bočnim stranama. Hauba je bila skrhana i farovi smrskani, ali je zadnji deo automobila ostao netaknut. Vlasnik Opel Corse C je još jednom istakao da se automobil zadesio u saobraćajnoj nezgodi i da mu je u potpunosti razumljivo ukoliko odustanemo od saradnje.

Međutim, mi smo ga razuverili i naglasili da se naša agencija bavi otkupom svih automobila, bilo da su havarisanih ili očuvani polovnjaci. Ponudili smo cifru od 1200 evra za koju smo mislili da je korektna, na koju je vlasnik sa zadovoljstvom pristao. 

Isplatili smo pun iznos na licu mesta i uspešno zaključili još jednu poslovnu saradnju.

Opel Corsa

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Otkup automobila je oblast u kojoj poslujemo već dugi niz godina, sa mnoštvom uspešno zaključenih procesa kupoprodaje, pa se sa pravom nazivamo profesionalcima u svom poslu.

U sklopu naših usluga, uključujemo i besplatnu procenu vrednosti kako bismo kreirali adekvatna individualno prilagođena rešenja.

Kontaktirajte nas putem telefona ili popunite kratak online formular sa najosnovinijim podacima o vašem autu, i ostatak brige prepustite nama!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem