Opel Corsa C, 2000. godište, Beograd

bočni prikaz belog automobila Opel Corsa

Opel Corsa je automobil koji proizvodi fabrika Opel iz Nemačke još od 1982. godine. Pripada klasi malih automobila i kao takva, doživela je veliki uspeh na svetskom tržištu. Širom planete prodavana je pod različitim imenima, a 2008. godine je iz proizvodnog pogona izašla Opel Corsa koja je obeležila jubilarnih 10.000.000 primeraka

Poizvodila se u četiri generacije, od kojih je poslednja i sada aktuelna, a sve su bile obeležene slovima abecede od A do D. Treća, C generacija se proizvodila od 2000. do 2006. godine, i u tom periodu, ali i nešto kasnije je bila izuzetno popularna u našoj zemlji.

Vlasnik Opel Corse C nas je kontaktirao kako bi se raspitao u vezi uslova koje nudimo pri otkupu automobila. Prema njegovim rečima, za nas je saznao od prijatelja, pa je i sam poželeo da sa nama sklopi saradnju.

Opel Corsa C, karakteristike:

  • Kilometraža: 247.000
  • Godište: 2000.
  • Kubikaža: 1199 cm3
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Gorivo: Benzin
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj vrata: 2/3
  • Pogon: Prednji
  • Karoserija: Hečbek

levi bočni prikaz belog automobila Opet CorsaKako je tekao proces otkupa?

Proces otkupa je protekao vrlo ugodno, prodavac nas je kontaktirao i imali smo jedan kratak, ali veoma prijatan razgovor. Tada smo zakazali sastanak na beogradskoj opštini Zvezdara i po podne istog dana pošli na dogovoreno mesto. 

Imali smo vremena da popričamo i da se bolje upoznamo sa vlasnikom, a potom smo pregledali vozilo, kako bismo utvrdili eventualne nedostatke. Međutim, krupnih kvarova i nedostataka nije bilo, pa smo prešli na test vožnju.

Nakon testiranja vozila i u saobraćaju, stekli smo uvid u celokupno stanje vozila i procenili njegovu vrednost na 850 evra, što je vlasniku odgovaralo, pa smo isplatili predloženi iznos i ostali sa vlasnikom da proćaskamo još neko vreme.

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Otkup automobila je oblast u kojoj poslujemo već dugi niz godina, sa mnoštvom uspešno zaključenih procesa kupoprodaje, pa se sa pravom nazivamo profesionalcima u svom poslu.

Ono što posebno ističemo kao naš kvalitet je brzina, jer zaista izlazimo u susret prodavcima i brzo reagujemo, naročito u slučajevima kada je potrebno da ubrzamo proces otkupa.

Od pogodnosti koje nudimo izdvajamo besplatnu procenu vozila, kao i besplatno šlepovanje u slučaju otkupa vozila koja nisu u voznom stanju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem