Opel Astra G, 2002. godište, Novi Sad

Fotografija branika metalik opel astre

Opel Astra je kompaktni gradski automobil koji proizvodi nemačka firma Opel još od 1991. godine. Do sada je proizveden u pet generacija i danas se sklapa u fabrikama na četiri kontinenta.

Svih pet generacija je dostupno u hečbek verziji sa troje i petoro vrata ili kao karavan, a prve dve su imale i limuzina karoseriju, kabriolet i kupe. Treća generacija je umesto posebnih verzija karoserija imala sklopivi krov, po prvi put.

Vlasnik polovne Opel Astre nas je kontaktirao u vezi otkupa njegovog automobila. S obzirom na to da je prodavac iz Novog Sada, dogovorili smo se da ga sutradan posetimo, kako bi smo obavili kupoprodaju.

Opel Astra, karakteristike:

  • Karoserija: Limuzina
  • Gorivo: Dizel
  • Godište: 2002.
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Kubikaža: 1700 cm3
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Kilometraža: 241.000 km
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

U razgovoru sa prodavcem smo dogovorili da sastanak bude već sutradan u Novom Sadu, pa smo se sledećeg dana u pre podnevnim časovima našli na autoputu E-75. Ubrzo smo stigli na lokaciju gde smo se sreli sa vlasnikom i kratko popričali pre nego smo počeli sa pregledom automobila.

Uradili smo pregled, a odmah zatim i ispitali performanse vozila, odnosno obavili test vožnju. Ceo proces je tekao uobičajeno i rutinski, bez ikakvih poteškoća, iako su ulice bile pokrivene snegom. 

Procenili smo vrednost pomenute Opel Astre na 1.300 evra, čime je vlasnik bio vidno zadovoljan. Dogovor je bio postignut, a suma na licu mesta isplaćena, pa smo se rukovali i na obostrano zadovoljstvo zaključili proces kupoprodaje.

Da li imate polovno vozilo za prodaju?

Otkup automobila vršimo širom Srbije već dugi niz godina, vaše je samo da nas kontaktirate i izlazimo na teren u najkraćem roku.

Otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na oštećenja, cenu i marku, jedino što je naš uslov je da je vozilo legalno.

Vršimo besplatnu procenu vrednosti vozila, kao i besplatno šlepovanje u slučaju otkupa havarisanog ili neispravnog vozila. Pozovite nas i sklopićemo saradnju, koja će rezultirati obostranim zadovoljstvom.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem