Opel Astra G 2.0 DTI karavan 2002. iz Beograda

otkupljena astra g karavan dizel

Zazvonio nam je telefon prvog dana radne nedelje u pola 10. Mada nije kao da mi u otkupautomobila.rs imamo radno vreme, jer otkupljujemo automobile konstatno. Oštar glas čuo se sa druge strane žice: Dobar dan, pročitao sam kako ste otkupili ranije modele Astre i odlučio se da i ja prodam svoj automobil preko vaše agencije…

otkupljena astra g karavan dizel

Nakon par minuta razgovora, uputili smo se da uradimo otkup Opel Astra G karavana sa beogradske opštine Palilula, a pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila cena otkupa za Astra G karavan.

Karakteristike Opel Astra G 2.0 DTI karavana 2002. godište

 • Polovni automobil Opel Astra G
 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 316.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1.986 cm3
 • Snaga motora: 74 / 101 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta:  5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • registrovan do 3.2018.
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača, kodiran ključ, servo volan,  child lock, ASR, ESP, ABS, blokada motora, centralno zaključavanje, svetla za maglu, električni podizači, itd.
 • bez oštećenja

Otkup i cena Astra G polovnjaka

Astra G i dalje drži jednu od top pozicija za najtrgovanije polovne automobile na našem tržištu, iako je od ove druge generacije modela Opel Astra došlo još tri generacije. Međutim, automobila na tržištu ne manjka, ali su kupci postali izbirljivi. Prodaja automobila je postao pravi posao.

Postoji čitava procedura koja je potrebno ispoštovati kako bi se uspešno prodao automobil. Ipak je potrebno malo ga utegnuti, napraviti dobre fotografije, postaviti oglas i smisleno opisati automobil. Nakon svega toga treba čekati potencijalne kupce i komunicirati sa svakakvim ljudima, što se u većini slučajeva pokaže uzaludno.

Vlasnik automobila je pokušavao dva meseca da proda svoj Astra G karavan, iako nije bio u lošem stanju. Rekao nam je da automobil ima svojih mana, troši malo više ulja, na višim obrtajima motor zvecka i slično. Ali ništa što baš i ne biste očekivali od automobila starog više od 15 godina i više od 300.000 kilometara na satu.

otkup opel astra g karavan

Na kraju se odlučio da nas pozove i nakon kratkog informativnog razgovora o godištu, tipu agregata, zapremini i generalnom stanju odredili smo početnu cenu, a vlasnik je bio zadovoljan, pa smo se dogovorili da u toku dana dođemo da izvršimo besplatnu procenu automobila.

Kad smo stigli u Ovču da odradimo otkup automobila, pregledali smo vizuelno, pre nego što smo odradili kratku test vožnju. Po našoj proceni, realna vrednost automobila i cena za Opel Astra G karavan bila je 1.800 evra. Isplatili smo vlasniku novac u kešu i preuzeli posao oko papirologije.

Fer i pošten otkup Opel automobila

Koji god Opel automobil želite da prodate brzo i bez muke, a da pritom dobijete novac na ruke odmah, pozovite naš broj.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem