Nissan Primera P12, 2006. godište, Beograd

Nissan primera

Nissan Primera je veliki porodični automobil koji se proizvodi od 1990. do 2007. za Japansko i Evropsko tržište. Postoje tri generacije ovog modela. P12 spada u poslednju generaciju. 

Nissan je predstavio treću generaciju početkom 2001. godine. To su bili njihovi prvi automobili nakon sklopljenje saradnje sa Renault dve godine pre toga. Nova Primera je bila bolje stilizovana od prethodne. 

Pad prodaje koji je usledio 2006. godine je doveo do povlačenja ovog proizvoda iz proizvodnje, koja se završila 2007. U Irskoj, 2011. godine se pojavio veliki broj novih Primera ovog modela koje su očigledno bile u skladištu od 2006.

Vlasnik iz Beograda je stupio u kontakt sa nama, opisao trenutno stanje vozila i izjasnio se da želi saradnju. Vrlo brzo smo ugovorili procenu vrednosti automobila i sastali se sa njim.

Nissan Primera P12 karakteristike:

  • Godište vozila: 2006. 
  • Kilometraža: 210.000 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Vrata 4/5  
  • Kubikaža: 1769 cm3
  • Gorivo: benzin

Procena vrednosti i dogovor o otkupu

Ubrzo nakon telefonskog kontakta, našli smo se uživo sa vlasnikom kako bsmo utvrdili procenu vrednost automobila. Ustanovili smo da je vozilo u stanju u kakvom nam ga je prethodno opisao vlasnik. Vlasnik je istakao da mu je cilj prodaja u što kraćem roku.

Nakon procene automobila, morali smo da isprobamo i njegove tehničke performanse. Test vožnja je bila bez ikakvih problema, automobil pri kretanju nema nikakvih smetnji, tako da smo odlučili da vlasniku ponudimo 2.100 evra.

Nakon kraćeg premišljanja, prodavac je shvatio da je ponuda odlična i zadovoljno je prihvatio. 

Želite da prodate vaš automobil?

Zanima vas ponuda za otkup automobila, a niste sigurni gde da pogledate? Pa na pravom ste mestu – jednostavno, pošteno i lako. To je moto kojim se vodimo.

Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam u što skorijem roku odgovoriti, kako bismo vam što pre odradili procenu i dali vam najpovoljniju mogucu cenu za vase vozilo.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem