Mercedes E 220 CDI 2001. iz Beograda

mercedes E 220 CDI 2001

Mercedesova E klasa je namenjena ljudima na visokim pozicijima, menadžerima i direktorima. Istorijski gledano, E klasa je najprodavaniji model Mercedesa, sa više od 13 miliona prodatih vozila do 2015. godine.

mercedes E 220 CDI 2001

Ako na guglu ukucate buljavi mercedes, izbaciće vam ovaj model. Iako je poznat po tome, veliki broj ovih model se nalazi na našim ulicama, sa kojima često imamo posla u našoj agenciji za otkup automobila. Tako je i bio slučaj sa jednim E 220 CDI iz Beograda.

Karakteristike Mercedes Benz E 220 CDI polovnjaka

 • Polovan automobil Mercedes Benz E 220 CDI 2001. Godište
 • Limuzina
 • 205.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 2195 cm3
 • Snaga: 102 / 137 (kW/KS)
 • Euro 3 emisiona klasa
 • Automatski menjač
 • 5 sedišta
 • Registrovan do 6.2017.
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, ASR, blokada motora, servo volan, daljinsko zaključavanje

Otkup i cena polovnog Mercedesa E 220

Kada nam se vlasnik prvi put javio, po njegovom načinu na koji je pričao o svom automobilu smo mogli da zaključim da je bio veoma privržen svojoj mečki. Što nije ništa novo kad su vlasnici Mercedesa u pitanju. Nedavno je promenio poslodavca, i budući da je redovno praktikovao odlazak na posao automobilom, našao se u problemu.

Mercedes je poznat  po svom komforu, pouzdanosti i kvalitetu, ali mu kompaktnost nije jedna od osobina. Makar u E klasi i ostalim limuzinama. Odlazilo mu je puno vremena na pronalaženje parkinga i odlučio se da nabavi neki drugi automobil.

mercedes E 220 CDI 2001

Takođe, zbog posla nije imao mnogo vremena da bi se bavio prodajom na klasičan način, putem oglasa, sajtova i ostalo… Tražio je način da brzo i bez puno truda proda svoj automobil. Odlučio se za agenciju za otkup i na internetu je našao utiske drugih ljudi koji su poslovali sa nama i došao je do našeg kontakta i pozvao nas da se raspita za cenu.

Opisao nam je stanje u kojem se automobil nalazi. Zatim smo se dogovorili da sutradan dođemo do Zvezdare, gde vlasnik živi kako bismo pogledali automobil uživo i izvršili besplatnu procenu. Kada smo došli na lice mesta uverili smo se u opis vlasnika, izveli test vožnju i krenuli da pregovaramo o ceni. Naša procena fer frednosti za Mercedes Benz E 220 CDI iz 2001. je iznosila 2.800 evra. Nakon krađeg pregovaranja, vlasnik se složio sa našom cenom. Isplatili smo mu novac u kešu i kao po dogovoru preuzeli posao oko papirologije.

Fer i pošten otkup svih Mercedes automobila

Ako i vi imate neku mečku koju želite iz bilo kog razloga da prodate, slobodno pozovite naš broj telefona. Vršimo sve vrste otkupa po fer ceni, brzo i efikasno.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem