Mazda 323 F TD Comfort, Beograd 2001. godište

Auto Mazda tamno zelene boje

Mazda 323 ili Mazda Familia je mali porodični automobil koji je kompanija Mazda proizvodila od 1963. do 2003. godine. Ova serija automobila je jedno vreme imala veliku popularnost na svetskom tržištu, zbog dobrog balansa cene, lepog dizajna i dinamičkih karakteristika.

Tokom 40 godina Mazda 323 je prošla kroz 9 generacija, a proizvodila se kao hečbek, sedan, wagon, kupe, fastback, kabriolet, panel van i pikap. Koristila se kao policijski auto u okviru Singapurske policije, a treća generacija je 1980. dobila nagradu za ‘Japanski auto godine’. Tokom 2001. godine, na čitavoj liniji je urađen facelift koji je doneo novi izgled i inovativni audio sistem.

Vlasnik Mazde 323 F TD Comfort je stupio u kontakt sa nama želeći u što bržem roku da dobije ponudu i proda svoje vozilo. Posle kraćeg telefonskog razgovora smo se dogovorili oko termina sastanka radi procene vrednosti automobila.

Karakteristike:

  • Stanje: polovni automobil
  • Kilometraža: 323.455 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 1998 cm3  
  • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta
  • Emisiona klasa motora: Euro 3

Kako je protekao sastanak sa vlasnikom?

Sastali smo se sa vlasnikom na njegovoj adresi u Beogradu i vizuelnom proverom utvrdili da je auto bez oštećenja. Nakon toga smo uradili probnu vožnju i potvrdili da je auto u odličnom stanju. Time smo završili procenu i ponudili otkupnu cenu od 1500 evra. 

Vlasnik je iznosom bio zadovoljan, pa je ponudu odmah prihvatio. Celokupan iznos smo isplatili na licu mesta, a nakon dobre saradnje i brzog dogovora svi smo se rastali zadovoljni.

Da li i vi želite da zamenite vaš stari automobil?

Ukoliko i vi želite da zamenite vaše staro vozilo, naša agencija za otkup automobila je pravo mesto za vas. Nudimo najpovoljnije cene i efikasan dogovor. Slobodno nas kontaktirajte i pitajte nas sve što vas zanima!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem