Mazda 2, 2008. godište, Beograd

Mazda 2

Ovaj model automobila nam dolazi iz Japana, od dobro poznatog proizvođača. Mazda 2 se pojavljuje na tržištu 2002. godine i trenutno postoje tri generacije ovog modela. Vozilo pripada B segmentu, odnosno klasi malih automobila.

Ovo vozilo je bilo poznato i pod tržišnim imenom Mazda Demio koje je bilo popularno u Japanu do 2019. godine. Sve tri generacije vozila su imale odličan uspeh na tržištu. Tako je čak model o kojem danas pričamo, 2008. godine proglašen za automobil godine!

Vlasnik nas je kontaktirao iz Beograda, opisao nam stanje u kojem se vozilo nalazi i naglasio da želi saradnju. Ugovorili smo procenu vrednosti automobila i pošli da se sastanemo sa njim.

Mazda 2, karakteristike:

  • Proizvodnja: 2008. godina
  • Pređena kilometraža: 190.000km
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Dizel
  • Vrata: 4/5 vrata
  • Kubikaža: 1399 cm3
  • Pogon: prednji

Procena vrednosti i dogovor o otkupu

Kada smo se sastali sa vlasnikom, videli smo da je vozilo u onakvom stanju kako ga je i opisao, prilikom telefonskog razgovora. Vlasnik nam je takođe rekao da mu je cilj prodaja automobila u što kraćem roku.

Nakon slobodne procene automobila, seli smo za volan, da isprobamo i tehničke performanse. Test vožnja je protekla bez ikakvih problema, tako da smo se odlučili da ponudimo vlasniku 3300 evra, što mu je odgovaralo. Isplatili smo mu ceo iznos na ruke i zadovoljno krenuli natrag.

Želite da prodate vaš automobil?

Ako vas zanima najbolja ponuda za otkup automobila, naš tim stručnjaka predstavlja pravo rešenje za vas! Odlikuje nas jednostavan pristup radu i efikasna realizacija.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam blagovremenno odgovoriti, kako bismo vam odradili procenu i dali najpovoljniju cenu za prodaju vašeg vozila. Ne marite za stanje automobila, sve je u dogovoru!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem