Jaguar X-Type 2003. godište, Pančevo

prikaz haube crnog automobila Jaguar x type

Model automobila koji je tokom 10 godina od 2001. do 2011. godine predstavljao deo proizvodnje fabrike Jaguar Cars. Jaguar X-Type možemo videti samo u jednoj generaciji, u dve karoserije: limuzina i karavan.

X-Type se proizvodio tokom perioda kada je Jaguar bio u posedu kompanije Ford i deo PAG programa (Premier Automotive Group). Za cilj je imao da udvostruči prodaju širom sveta, a čuveni magazin Autocar je X-Type proglasio najbitnijim modelom kompanije Jaguar ikada.

Veliki broj automobila iz ove saradnje, njih čak 350.000 prodavano je širom sveta, pa se tako doabr deo njih našao i na našem tržištu. Vlasnik jednog od njih nas je kontaktirao sa interesovanjem da proda svoj polovni automobil, ukoliko su uslovi dobri, što kod nas zaista jeste slučaj.

Jaguar X-Type, karakteristike:

  • polovno vozilo
  • 2003. godište
  • kilometraža: 240.000km
  • karoserija: limuzina
  • gorivo: dizel
  • snaga motora: 97/132 (kW/KS)
  • prednji pogon
  • 5 sedišta
  • Euro 3

Kako smo obavili kupovinu?

Prodavac polovnog vozila iz Pančeva nas je pozvao, kako bi saznao više informacija o načinu prodaje polovnih automobila. Objasnili smo mu celu proceduru i zakazali sastanak za isti dan popodne, s obzirom da smo imali slobodnog vremena u tom trenutku.

Klijenti su nam na prvom mestu, pa se trudimo da im izađemo u susret kada god je to moguće. Nakon kraćeg putovanja do Pančeva, stigli smo do kuće našeg prodavca i ubrzo nakon upoznavanja krenuli u testiranje vozila. Automobil je u solidnom stanju, svi delovi su na mestu i očuvani, a mane su velika kilometraža i to što vozilo nije registrovano. Na osnovu svega toga smo odlučili da ponudimo cenu od 3.000 evra, što je i vlasnik smatrao potpuno realnim.

Jaguar X-Type je jedan sasvim solidan automobil, koga možemo videti na našim ulicama poprilično često. Imali smo i saradnju sa vlasnicima ovih modela i do sada smo bili zadovoljni.

Da li i vi prodajete svoj stari automobil?

Otkup automobila vršimo veoma profesionalno, brzo i efikasno. Nudimo najbolje cene za vaše polovnjake bez obzira na tip vozila i njegovo stanje. Pozovite nas i uverite se i sami zbog čega smo toliko dugo i uspešno na tržištu.

Radimo besplatnu procenu vozila, a putem sajta se detaljnije raspitajte o proceduri. Dajemo novac na ruke odmah nakon dogovorene saradnje, što naši klijenti umeju da cene.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem