Honda VFR800, 2000. godište, Kragujevac

Honda

Honda VFR800 (Interceptor) je sportski motocikl koji proizvodi Honda još od 1998. godine. Ovaj model je naslednik VFR750F i deli V4 konfiguraciju motora sa Honda VF i VFR serijom. Maksimalna snaga motora je samo nešto veća od motora modela VFR750.

Godine 2000. Honda je ažurirala VFR pete generacije sa katalizatorom, senzorima za kiseonik i EFI sistemom koj bi ušao u režim zatvorene petlje pod radom na autoputu. Retrovizori su takođe ažurirani, a Honda se odrekla starih, gumiranih držača. Umesto toga se odlučila za one metalne, otporne na rđu. 

Honda VFR800, karakteristike:

  • TIp: Sport/Super sport
  • Godište: 2000. 
  • Kilometraža: 49.000km
  • Kubikaža: 800cm3
  • Snaga: 78/106 kW/KS
  • Broj cilindara: 4
  • Tip prenosa: lanac

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik Honde VFR800 nas je kontaktirao kako bi se raspitao i saznao nešto više o uslovima otkupa. Kada smo mu sve lepo objasnili, pristao je na to da se nađemo i utvrdimo dalje dogovor. S obzirom na to da se on nalazio u Kruševcu, odlučili smo da odmah nakon razgovora krenemo na put, kako bismo stigli da odradimo sve dok ne padne mrak.

Kada smo stigli u Kruševac i našli se sa prodavcem, odlučili smo da se odmah bacimo na izvršavanje pregleda vozila. Shvatili smo da motor nema nikakvih većih oštećenja niti ogrebotina, prešli smo na drugi deo testiranja vozila, koji podrazumeva test vožnju u saobraćaju. 

Nakon testiranja svih funkcija i performansi, odlučili smo se za cenu od 2.200 evra i to ponudili kupcu. Njemu se cena dopala, te je odmah prihvatio našu ponudu. S obzirom na to da je sve teklo kako treba, odmah smo mu, na licu mesta, isplatili obećanu svotu i krenuli nazad za Beograd.

Da li i sami prodajete polovno vozilo?

Ukoliko je i vama je potreban otkup polovnih automobila, s nama možete biti sigurni, s obzirom na činjenicu da nudimo najbolje cene u skladu sa kvalitetom vašeg vozila. Uz sve to, obavljamo i besplatnu procenu, a nakon dogovora novac odmah isplaćujemo na ruke.

Vršimo otkup bilo kog vozila koje želite da prodate. Kontaktirajte nas i uverite se i sami u našu profesionalnost!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem