Hilman Hunter 1.5 1969. godište iz Beograda

otkupljeni stari hilman hunter spreda
Tokom svog postojanja, imali smo priliku da otkupimo razne modele automobila, od starih Volkswagen Buba i Golfova, pa do novijih Citroena.

otkupljeni stari hilman hunter spreda

Ovaj put smo otkupili jedan pravi antikvitet – Rootes Arrow Hillman Hunter 1.5 iz 1969. godine. Evo kako smo otkupili i koliko smo platili ovaj stari automobil.

Karakteristike automobila Hilman Hunter 1.5 1969. godište

 • Polovni automobil Hilman Hunter 1.5 iz 1969. 
 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 356.300 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.500 cm3
 • Snaga motora: 49 / 66 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: euro 1
 • Manuelni menjač sa 4 brzina
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Neregistrovan 
 • Havarisan

Otkup i cena starog automobila

Rootes Arrow je proizvođač automobila iz Velike Britanije, koji je proizvodio automobile od 1966. do 1979. godine, dok nije dospeo pod vlasništvo američke kompanije Chrysler. Najpoznatiji model ovog proizvođača je upravo Hillman Hunter.

otkupljeni stari hilman hunter gepek

Hillman Hunter se prodavao pod raznim oznakama (Hillman GT, Hilman karavan, Deluxe), a njegovi savremenici bili su Ford Cortina, Vauxhall Victor, Austin/Morris 1800. Zanimljivo je da se ovaj automobil proizvodio čak do 2005. u Iranu.

Priča ovog automobila počinje sa čovekom koji je otišao da radi u Englesku kao knjigovođa tokom 60ih godina. Živeo je neko vreme tamo, ali je odlučio da se vrati u Srbiju. Međutim, nije se vratio praznih ruku, toliko je bio oduševljen automobilom kojeg je tamo kupio, da je prosto morao da ga doveze nazad u svoju rodnu zemlju.

Sadašnji vlasnik ovog automobila nam je pričao kako su njegovog oca uvek ispitivali o automobilu, jer nigde niste mogli da naiđete na takav automobil. Uvek se osećao ponosno, jer niko od njegovih drugara iz detinjstva nije mogao da kaže isto za svoj automobil.

Mi otkupljujemo sve vrste automobila. Nove, stare, havarisane, pa i radimo otkup na kilo.  Možda je negde drugde ovaj automobil vredan kolekcionarski primerak, ali ovaj model je zahvatila rđa jer dugo nije bio korišćen.

otkupljeni stari hilman hunter stare tablice i gepek

Vlasnik nam je objasnio kakva je situacija sa automobilom, da je otišlo kvačilo i da dugo nije korišćen. Kad smo došli kod vlasnika da otkupimo automobil u Resniku, videli smo kakvo je stanje i odlučili da je fer vrednost za ovaj stari autobil 350€. Vlasnik je prihvatio našu ponudu, a mi smo preuzeli ostatak posla oko dokumentacije.

Fer i pošten otkup svih starih automobila

Koji god automobil da vozite ili vam dugo stoji parkiran u dvorištu, ne oklevajte da pozovete naš broj za brzu prodaju i keš na ruke!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem