Havarisani Peugeot 307 iz 2003. godine

havarisani peugeot 307

Pored redovnog otkupa polovnih automobila, naša stručna agencija se takođe bavi otkupom svih vrsta vozila, što naravno uključuje i otkup havarisanih vozila. Ovakvi slučajevi nas nikada ne obraduju, ali nam je makar drago što možemo da se budemo od pomoći ljudima u nesreći. Pogledajte kako smo otkupili jedan havarisani Peougeot 307 2003. godište iz Kragujevca.

havarisani peugeot 307

Karakteristike havarisanog Peugeot 307 2.0 hdi iz 2003.

  • Polovni Peugeot 307 2.0 hdi 2003. godište
  • Hečbek
  • 180.000 km
  • Dizel motor, zapremina 2.0l sa 136 KS, euro 4 emisioni standard
  • Manuelni menjač 6 brzina
  • Nažalost, veliki deo opreme koju je ovaj Peugeot posedovao je u potpunosti uništena i neupotrebljiva nakon prevrtanja automobila.

Kako je protekao otkup ovog havarisanog automobila

Vlasnik automobila je nakon savetovanja sa svojim prijateljima došao do kontakta naše agencije za otkup automobila. Proučio je naš sajt na internetu i odlučio se da nas pozove, sa namerom da proda svoje oštećeno vozilo.

Kada nas je pozvao i objasnio šta se desilo i kakva je situacija, rekli smo mu da je najbolje da uslika sam automobil i da nam pošalje slike kako bismo imali neku početnu procenu. On je sam upravljao vozilom u trenutku nesreće i srećom je prošao sa lakšim povredama.

Pogledali smo slike i dogovorili da ćemo doći narednog dana da bolje procenimo šta se može uraditi sa automobilom i da damo fer ponudu.

Krov na vozilu je oštećen, kao i cela kabina. Zadnja strana je takođe pretrpela veliku štetu. Automobil je bio u jako lošem stanju, pa smo ga procenili kao odgovarajući za otkup havarisanog vozila.

Ponuda za havarisani Pežo

havarisani peugeot 307

Kao što možete da vidite, automobil se nalazi u neupotrebljivom stanju. Cena koju smo ponudili bila je izuzetno visoka za ovakav slučaj. Garantovano viša nego bilo gde drugde na tržištu. Vlasnik je bio izuzetno zadovoljan i prihvatio je cenu bez prigovora.

Fer i pošten otkup svih havarisanih vozila

Ako je i vas snašla nesrećna situacija da imate havarisani automobil koji želite da prodate. Ne oklevajte, već odmah pozovite naš kontakt telefon.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem