Havarisani Fiat Punto, 2002. godište, Beograd

Zadnji prikaz havarisanog plavog automobila Fiat Punto

Fiat Punto je mali gradski automobil koji se proizvodio od 1993. do 2018. godine. Fiat je italijanska marka automobila, ali se Punto po licenci proizvodio i u Srbiji, odnosno u Zastavi, kao Zastava 10. Izuzetno je popularan u našoj zemlji, pre svega zbog svoje ekonomičnosti.

Pojaljuje se u tri generacije, od kojih se prva generacija proizvodila do 1999., druga do 2005., a treća pod nazivom ‘’Grande Punto’’ do 2018. godine. U Srbiji se proizvodila druga generacija u periodu od 2005. do 2013. i to po redizajnu iz 2003. godine.

Vlasnik Fiat Punta nas je kontaktirao radi prodaje svog automobila, koji je bio havarisan sa zadnje strane. Kompetan zadnji deo bio je prilično oštećen, uključujući zadnja vrata, farove i branik, pa smo se dogovorili da dođemo kod vlasnika da procenimo vrednost vozila.

Fiat Punto, karakteristike:

  • Godište: 2002.
  • Kilometraža: 244.414 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža: 1242 cm3
  • Broj vrata: 2/3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik nas je kontaktirao radi prodaje svog havarisanog Fiat Punta, jer je procenio da mu se ne isplati popravka oštećenog zadnjeg dela automobila. Prodavac je znao da mi otkupljujemo sva vozila, bez obzira na stanje u kome se nalaze, što mu je značajno olakšalo donošenje odluke.

S obzirom da automobil nije bio u voznom stanju, mi smo posetili vlasnika da bi obavili procenu vrednosti. Nakon pregleda vozila, pored havarisanog zadnjeg dela,  ustanovili smo nekoliko sitnih kvarova, pa smo prodavcu ponudili cenu od 400 evra.

Vlasnik se složio sa našom ponudom, pa smo sklopili dogovor i isplatili mu novac. S obzirom na to da u slučajevima otkupa havarisanog vozila, vršimo besplatno šlepovanje, i ovaj put smo sopstvenom šlep službom odneli otkupljen automobil. Time je još jedan proces otkupa automobila uspešno zaključen.

Da li i vi razmišljate o prodaji automobila?

Vršimo otkup polovnjaka svih ostalih vrsta vozila brzo i efikasno, na osnovu realne i besplatne procene vrednosti.

Ukoliko razmišljate o prodaji svog automobila, budite slobodni da nas kontaktirate, bez obzira na stanje vašeg automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem