Havarisani Citroen C5 iz Beograda

otkupljeni citroen c5
Citroen C5 je nastao iz velike porodice Citroena, francuske proizvodnje, i ovaj model se proizvodi od 2001. godine. Ovaj automobil pripada prvoj generaciji Citroena C5, dok je druga generacija počela da se proizvodi 2007. godine.otkupljeni citroen c5

Ovaj automobil je havarisan, ali podsećamo vas da mi otkupljujemo sve vrste automobila, a ovde pročitajte kako smo otkupili ovaj Citroen C5.

Karakteristike automobila Citroen C5 

 • Havarisani automobil Citroen C5
 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 165.800 km
 • Motor: Dizel
 • Zapremina motora: 1560 cm3
 • Snaga motora: 80/109 (kW/KS)
 • Manuelni menjač sa pet brzina
 • Emisiona klasa:
 • Pet sedišta
 • 5 vrata
 • Registrovan do februara 2018. godine

Otkup i cena havarisanog Citroen polovnjaka

Citroen je poznat po tome da neguje komfor i udobnost svojih automobila, a to postiže zahvaljujući hidropneumatskoj suspenziji. Citroen poseduje gasni sistem vešanja, i nema samo klasične armotizere, tako da vožnja sa njim je kao vožnja po oblacima.

Citroen je osetljiv i na lošije puteve, pa se sam podiže kako ne bi došlo do oštećenja automobila.

Jedna od pogodnosti Citroena je da on poseduje automatsko podešavanje visine, pa kada idete oko 70 km/h auto se spušta 15 mm na prednjem delu automobila.

otkupljeni citroen c5

Njegov naizgled bezlični izgled je zapravo njegova prednost, jer svojom jednostavnošću i čistim linijima kupuje vozače. Prednja svetla su mu zaobljenja, a zadnja su u obliku latiničnog D.

Može se reći da je ovo najlakši izbor dizajnera, međutim, ubrzo nastaje druga generacija Citroena C5, gde se rešvaju dizajnerski problemi, i on dobija još skuplji izgled, pa sada ima sve, i udobnost i izgled.

Druga generacija je izašla 2007. godine, i do danas se može pohvaliti udobnosti i istrajnosti. Auto je pogodan za duga putovanja, posebno porodična, jer obezbeđuje i sigurnost i udobnost. Unutra postoji sasvim dovoljno prostora da se u njemu voze četiri osobe.

Auto je nažalost upao u reku, pa je vlasnik odlučio da izvuče maksimum od havarisanog automobila. Auto je vlasnika odlično služio dok ga je koristio, ali ovim nesrećnim slučajem, auto je potpuno havarisan jer je voda ušla u sve njegove delove.

Vlasnik je odlučio da auto proda, jer je popravka auto preskupa i nije isplativa. Pozvao je nas i mi smo mu pomogli da izvče maksimalno od nesrećnog slučaja. Uputili smo se da otkupimo automobil na Voždovcu, videli smo u kakvom je stanju i odredili cenu. Cena za havarisane automobile je uglavnom fiksna, a fer cena za ovaj automobil bila je 450 evra.

otkupljeni citroen c5

Vlasnik je srdačno prihvatio ponuđenu cenu, mi smo je isplatili na licu mesta, a on nas je ispratio zadovoljan.

Vama su havarisani automobili problem, a nama vaši havarisani automobili mnogo znače, jer su nam potrebni za delove, ili za reciklažu automobila. Ne oklevajte da nas pozovete i zaradite nešto novca kada je auto već uništen.

Fer i pošten otkup svih Citroen automobila

Osim havarisanih automobila, vršimo otkup polovnih automobila, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću cenu za svoj Citroen. Pozovite naš broj za brzu prodaju, novac ćete dobiti na ruke bez ikakvog čekanja i skrivenih troškova.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem