Havarisana Toyota Corolla 2003. godište iz Prokuplja

Havarisani automobil Toyota Corolla

Toyota Corolla je model koji već više od pola veka proizvodi japanska fabrika automobila Toyota. Prva Corolla se na tržištu pojavila davne 1966. godine, a o njenoj popularnosti najbolje svedoči činjenica da je već 1974. godine postala najprodavaniji automobil na svetu. I dan danas Toyota Corolla nosi tu laskavu titulu, a procenjuje se da je tokom svih ovih decenija prodato skoro 50 miliona ovih vozila. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila nedavno je kontaktirao vlasnik jednog Toyota Corolla modela iz 2003. godine. Predočeno nam je da je u pitanju potpuno havarisan model, a mi nismo imali previše dilema već smo se vrlo brzo zaputili u Prokuplje, na adresu vlasnika, kako bismo se dogovorili o detaljima otkupa. Pogledajte kako je sve to proteklo! 

Karakteristike havarisanog Toyota Corolla automobila 2003. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 298.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1598 cm3
 • Snaga motora: 81/110 (kw/ks)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Automatska klima
 • Broj sedišta: 5
 • Broj vrata: 2/3
 • Neregistrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, Alarm, kodiran ključ, Radio CD, child lock, putni računar, električni podizači, električni retrovizori…

Otkup i cena Toyota Corolla polovnjaka

Toyota Corolla predstavlja sinonim za sigurnost i udobnost, pa ne čudi zbog čega se radi o najprodavanijem putničkom automobilu ikada. Gotovo da ne postoji tržište na kojem ovaj model nije ostvario uspeh, pa tako i kada se radi o našim prostorima, gde se Toyota Corolla automobili mogu veoma često sresti na ulicama. 

Kada su u pitanju motori koji se ugrađuju u sva Toyota vozila, motori iz Toyota Corolla su veoma kvalitetni i pouzdani. Kao što smo već rekli, nama se ovaj put obratio čovek iz Prokuplja, koji je želeo da otkupimo njegov havarisani Toyota Corolla automobil star 17 godina.

Nama nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

S obzirom na to da je u pitanju bio potpuno havarisan automobil, nismo mogli da ga testiramo u vožnji, ali nam je bilo jasno da je vlasnik jedino preko naše agencije za otkup polovnih automobila mogao da se nada mogućnosti fer i poštenog otkupa, za vozilo u takvom stanju. 

Toyota Corolla - havarisani automobil

Kako automobil ima velika oštećenja i nije u potpuno voznom stanju i ispravan, procenili smo da je fer cena za otkup havarisanog Toyota Corolla polovnjaka 900 evra. 

Otkup svih polovnih automobila

Ukoliko i vi želite da prodate svoje vozilo, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu agencije ili prostim okretanjem telefona, kao što je to učinio i prethodni vlasnik ovog polovnog automobila. Dolazimo na lice mesta i po fer i korektnoj ceni otkupljujemo vaš polovnjak u kakvom god stanju da se nalazi, a vi dobijate keš odmah na ruke. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem