Havarisan Fiat Punto, 2002. godište, Beograd

bočna strana plavog automobila Fiat Punto

Fiat Punto je prepoznatljiv, gradski automobil koji se proizvodio od 1993. do 2018. godine i predstavlja jedno od najpraktičnijih vozila za gradske uslove. Dolazi u tri generacije, od kojih je prva zamenila model Uno.

Godine 1995. prva generacija je dobila nagradu za evropski automobil godine, a zanimljivo je da je ujedno samo ova generacija imala i verziju kabrioleta. Nakon toga, 1999. godine izlati druga generacija Fiat Punto modela, koja je redizajnirana 2003. godine. Poslednja treća gerenacija nastupila je 2005. godine pod nazivom Fiat punto grande.

Vlasnik Fiat Punto modela automobila nas je kontaktirao, nkaon što je saznao da se bavimo otkupom svih vrsta vozila, pa tako i onih havarisanih. Upravo to je bio slučaj sa njegovim vozilom, što za nas ne predstavlja nikakav problem.

Fiat Punto, karakteristike:

  • 2002. godište
  • Kilometraža: 210.000km
  • Hečbek
  • Benzin
  • 44/60 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuelna klima

zadnja bočna strana automobila Fiat PuntoKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik havarisanog modela Fiat Punto iz Beograda nas je pozvao i zamolio da dođemo na adresu gde se nalazi automobil. S obzirom da vozilo nije u voznom stanju, jedino što nam je preostalo je da procenimo njegovu vrednost što smo ubrzo i učinili. 

Smatrali smo da je 250 evra realna cena s obzirom na stanje automobila, što je i vlasnik zadovoljno prihvatio. Novac je dobio odmah u kešu, a sve troškove transporta havarisanog vozila snosimo sami, pa smo to i u ovom slučaju ispoštovali.

Da li i vi imate vozilo za prodaju?

Poznato je da se naša agencija bavi otkupom autmobila svih vrsta, bez obzira na stanje, pa tako otkupljujemo i havarisana vozila. Ukoliko i sami imate automobil u koji ne želite da uložite puno novca jer nije isplativa opcija, kontaktirajte nas i dobićete odličnu cenu i novac na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem