Golf V GTI, 2006. godište, Beograd

Golf 5

Golf V predstavlja petu seriju proizvodnje Volkswagen Golf automobila. Proizvodio se od 2003. do 2008. godine kada ga menja šesta serija ovog modela. Automobil je bio specifičan u odnosu na svoje prethodnike, jer je imao dodatnu osovinu na zadnjem delu vozila.

Golf V pripada klasi kompaktnih automobila i postoji u varijantama kao: hečbek sa troja ili petoro vrata i karavan sa 5 vrata. U Severnoj Americi bio je poznat po nazivom Volkswagen Rabbit.

Vlasnik Golf petice nam se javio iz Beograda u želji da mu damo ponudu. Posle kratkog telefonskog poziva, dogovorili smo se da se sastanemo na Voždovcu i izvršimo besplatnu proveru vrednosti njegovog vozila.

Karakteristike, Golf V GTI:

  • Godište: 2006.
  • Stanje: Polovno vozilo
  • Kilometraža: 220.000 km
  • Kubikaža: 1984 cm3
  • Karoserija: hečbek
  • Vrata: ⅔
  • Klima: Automatska 

Sastali smo se sa vlasnikom i dogovorili otkup

Našli smo se sa vlasnikom blagovremeno nakon telefonskog poziva i odlučili da testiramo vozilo. Automobil je izgledao dobro očuvano i bio je sklon karakteristikama kako ga je vlasnik opisao preko telefona. 

Nakon obavljene test vožnje, gde se automobil vrlo dobro pokazao, ponudili smo vlasniku 6.200 evra za njegovo vozilo i bio je izuzetno zadovoljan time. Rukovali smo se i isplatili mu ceo iznos odmah. Zatim smo pošli nazad, srećni novom kupovinom.

Da li želite da prodate vaš automobil?

Ukoliko imate vozilo koje biste želeli da prodate i zamenite ga novim, saradnja sa našom agencijom za otkup automobila predstavlja izvrsno rešenje! Nudimo besplatnu procenu cene automobila svim vlasnicima sa kojima sarađujemo, kao i efikasan pristup radu. Pozovite nas ili pošaljite upit putem sajta.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem