Ford Ka, 2006. godište, Beograd

prikaz polovnog automobila Ford Ka crne boje

Ford Ka je mali gradski hečbek sa troja vrata, koji proizvodi i prodaje američka kompanija Ford. Prva generacija ovog modela je počela da se proizvodi još 1996. godine, a danas još uvek predstavlja veoma specifičan dizajn, zanimljivih linija.

Od 2008. kada je prva generacija prestala da se proizvodi, pojavile su se još dve generacije. Druga generacije je bazirana na modelu Fiat 500, za razliku od prve koja je nastala na modelu Ford Fiesta. Treća generacija je počela sa proizvodnjom 2014. godine, pa je dizajnom i primenjenim tehnologijama daleko ispred prve generacije.

Vlasnika vozila Ford Ka, koji nas je kontaktirao u prepodnevnim časovima, je zanimao otkup automobila koji vršimo. Prodavac nikada pre nije prodavao vozilo, pa je želeo da se što bolje informiše o uslovima. Pošto imamo iskustva sa otkupom vozila marke Ford, vrlo smo detaljno pojasnili ceo proces.

bočni prikaz crnog automobila Ford Ka

Ford Ka, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2006.
  • Gorivo: Benzin
  • Kilometraža: 150.000 km
  • Broj vrata: 2/3
  • Kubikaža: 1299 cm3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao, a mi smo mu pojasnili sve uslove otkupa koji vršimo, što je njemu bilo apsolutno prihvatljivo i odmah smo zakazali sastanak u beogradskom naselju Sremčica. 

U Sremčici smo se sastali i obavili test vožnju, kao i pregled automobila, pri čemu smo stekli celokupnu sliku o stanju automobila. Kada smo imali sve potrebne informacije od vlasnika, sa pregleda i test vožnje, ponudili smo cenu od 1.250 evra

Prodavac se složio, te smo na obostrano zadovoljstvo zaključili proces otkupa i isplatili dogovorenu sumu prodavcu.

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Otkup svih vrsta polovnih vozila je oblast u kojoj imamo dugogodišnje iskustvo sa mnoštvom uspešno zaključenih procesa kupoprodaje i sa pravom se nazivamo profesionalcima u svom poslu.

Ono što posebno ističemo kao naš kvalitet je brzina, jer zaista izlazimo u susret prodavcima i brzo reagujemo, naročito u slučajevima kada je potrebno da ubrzamo proces otkupa.

Od naših pogodnosti izdvajamo besplatnu procenu vozila, kao i besplatno šlepovanje u slučaju otkupa vozila koja nisu u voznom stanju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem