Ford KA, 2003. godište, Beograd

Auto

Ford Ka spada u male automobile koje je proizvodila Ford Motor Company od 2016. do 2021. Drugu generaciju iz 2008. godine je proizvodio Fiat u Poljskoj. Treća generacija je predstavljena 2016. godine.

Prve dve generacije su tipa hečbek sa troja vrata, pri čemu prva generacija ima kabriolet verziju sa dvoja vrata uz nazive StreetKa i SportKa. Treća generacija je uvela novitete u proizvodnju uz modele sa četvoro ili petoro vrata kao hečbek, ali i limuzine sa četvoro. 

Kontaktirao nas je vlasnik jednog Forda prve generacije jer je hteo da nas ispita o načinu našeg rada, kao i pod kojim uslovima otkupljujemo polovne automobile. Mi smo se potrudili da mu izađemo u susret i damo mu detaljan odgovor na sva postavljena pitanja. Prikazali smo mu koje dodatne pogodnosti koje pružamo, te je postao zainteresovan za dalji proces kupovine.  

Ford Ka, karakteristike:

  • 200.000 pređenih kilometara;
  • hečbek karoserija;
  • benzin;
  • 44/60 (kW/KS);
  • prednji pogon;
  • ⅔ vrata.

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Posle samog razgovora sa gospodinom koji je prodavao svoj automobil, dogovorili smo se da se još jednom čujemo radi zakazivanja test vožnje. Kada smo ugovorili datum i vreme, zaputili smo se ka njemu u najkraćem mogućem roku. 

Nakon obavljene testne vožnje bili smo potpuno zadovoljni stanjem u kom se automobil nalazi, te smo odlučili da ponudimo vlasniku sumu od 1000 evra za otkup. On je bio vrlo zdaovoljan našom ponudom, te je automatski pristao.

AUto zadnji trap

Da li je i vama potreban otkup automobila?

Ako možda posedujete staro vozilo koje želite da prodate i treba vam otkup automobila, kontaktirajte nas i možete uz vrlo dobru cenu prodati svoj automobil na jako lagan način. 

Već godinama unazad vršimo besplatnu procenu vrednosti vozila, što brojni vlasnici vrednuju kao našu najbitniju povoljnost. Pošaljite nam podatke o svom vozilu, a mi ćemo dalje proceniti vrednost vozila i izvestiti vas o dobijenim rezultatima.

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, a mi ćemo se potruditi da vam ovo iskustvo bude vrlo prijatno.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem