Ford KA 1.3, 2005. godište, Inđija

Ford Ka

Reč je o malom gradskom automobilu koji se na tržištu pojavio 1996. godine i proizvodio se sve do 2021. godine. Vlasnici ga opisuju kao izuzetno ekonomičan automobil koji je pogodan za sve one koji su početnici u vožnji.

Kao glavne prednosti ističu se ekonomičnost, povoljno održavanje, a kao nedostaci vlasnici najčešće imaju pridike na neprivlačan dizajn kao i lošu limariju na automobilu.

Vlasnik automobila kontaktirao nas je kako bi dobio detaljnije informacije u vezi usluga koje nudimo. U toku razgovora stekli smo utisak da je vlasnik rešen da svoj automobil što pre proda, te smo zajednički došli do zaključka da je otkup automobila najbolje rešenje.

Ford KA 1.3, karakteristike:

  • Gogište: 2005;
  • Kilometraža: 1900.000 km;
  • Karoserija: hečbek;
  • Pogon: prednji;
  • Menjač: manuelni, 5 brzina;
  • Kubikaža: 1399 cm3.

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Vlasnik autmobila Ford KA kontaktirao nas je kako bi dobo sve neophodne informacije u vezi naših usluga. Naglasio nam je da kod kuće ima automobil koji je u voznom stanju sa manjim nedostacima ali koji želi da proda.

Objasnili smo mu kako funkcioniše ceo proces otkupa i odmah dogovorili susret kako bi uvideli u kakvom stanju se nalazi automobil. Vlasik nas je dočekao u ugovoreno vreme, a zatim smo odmah krenuli sa radom. Kako je i sam naglasio, postoje određeni nedostaci na automobilu u vidu ogrebotina i manjih udubljenja sa spoljašnje strane, dok je unutrašnjost automobila u korektnom stanju. 

Naš obavezni korak u ovom procesu je i test vožnje da bismo uvideli kako se automobil ponaša na putu. Vlasnički automobil zadovoljio je naše standarde u vožnji te nam je samo ostalo da ponudimo konačnu cenun. S obzirom na godište i sitne nedostatke naša cena bila je 1.300e sa kojom se vlasnik odmah složio. Na naše obostrano zadovoljsto vrlo brzo smo završili posao i vlasniku novac isplatili na ruke kao po dogovoru.

Da li razmišljate o prodaji svog automobila?

Otkup vozila je odlično rešenje da na brz način dobijete novac za vozilo kojeg želite da se rešite što pre.

Kako nam je zadovoljstvo mušterija uvek na prvom mestu, trudimo se da vam maksimalno izađemo u susret i ponudimo brojne pogodnosti kako bi konačna odluka bila zadovoljavajuća za obe strane u procesu.

Kontaktirajte nas za sva vaša pitanja i dileme.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem