Ford Focus, 2003. godište, Beograd

bočni prikaz plavog automobila Ford Focus

Ford Focus je automobil niže srednje klase, američke kompanije automobila Ford. Proizvodi se od 1998. godine, a do danas se pojavljivao u četiri generacije. Ford Focus je kompaktni automobil i dostupan je u nekoliko varijanti karoserije.

Hečbek sa troja i petoro vrata, limuzina sa četvora vrata i karavan sa petora vrata. Prva generacija se proizvodila do 2005. godine i prodavala se na gotovo svim kontinentima. Ford Focus je 1999. godine proglašen za Evropski automobil godine.

Prodavac Ford Focus-a nas je kontaktirao putem telefonskog poziva, kako bi ugovorio saradnju, odnosno prodaju svog polovnog vozila. S obzirom na to da imamo iskustva u otkupu ovog modela, bilo nam je potrebno samo nekoliko osnovnih informacija i ubrzo smo zakazali sastanak.

Ford Focus, karakteristike:

  • Kilometraža: 206.000 km
  • Godište: 2003.
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Kubikaža: 1753 cm3
  • Gorivo: Dizel
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj vrata: 2/3

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik Ford Focus-a nas je kontaktirao i nakon kratkog upoznavanja, dogovorili smo se da se nađemo na beogradskoj opštini Novi Beograd. Došli smo na dogovoreno mesto na veme, malo sačekali prodavca i odmah po njegovom dolasku, prešli na stvar.

Pregledali smo njegovo vozilo i odradili test vožnju, čime smo utvrdili određene sitnije smetnje na menjaču, što nije predstavljalo značajan problem. Uzeli smo sve u obzir i ponudili realnu cenu od 1.150 evra, što je vlasniku bilo prihvatljivo.

Ford Focus je pouzdano vozilo i često se može sresti na putevima u našoj zemlji. Posebno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da otkupljujemo tako popularne automobile sa kojima imamo iskustva. Ovaj proces otkupa je takođe zaključen uz isplatu na licu mesta, rukovanje sa osmehom i pozdrav.

Da li i vi planirate da prodate svoje polovno vozilo?

Ukoliko planirate da prodate svoje polovno vozilo i tražite otkup automobila, kontaktirajte nas i uz dobru cenu ćete prodati automobil brzo i lako.

Već godinama unazad radimo besplatnu procenu vozila, što je naročito interesantno vlasnicima automobila. Vaše je samo da nam pošaljete podatke o vozilu, a mi ćemo proceniti vrednost vašeg automobila i potruditi se da u što kraćem roku dobijete novac u zamenu za vaš automobil.

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem