Ford Focus 1.6, 2006. godište, Šabac

Ford focus

Ford Focus se od 1998. godine uspešno proizvodi, a do danas je proizvedeno četiri generacije ovog automobila. Kompaktan autombil, idealan za gradsku vožnju dostupan je u nekoliko varijanti – hečbek, limuzina i kupe sa dvoje vrata.

Kao glavnu prednost, vlasnici navode malu potrošnju goriva odnosno izuzetnu ekonomičnost, dok se za njegove nedostatke često navodi nepreglednost vožnje u rikverc, loša limarija kao i skupe popravke delova.

Vlasnik Forda kontaktirao nas je na preporuku prijatelja sa kojim smo u prethodnom periodu ostvarili saradnju. Kako je već bio upoznat sa našim uslugama, zakazali smo odmah susret.

Ford Focus 1.6, karakteristike:

  • Model: Ford
  • Gorivo: dizel
  • Kilometraža: 200.000 km
  • Kubikaža: 1610 cm3
  • Pogon: prednji
  • Boja: Crna

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Vlasnik automobila pozvao nas je na preporuku prijatelja sa kojim smo imali saradnju pre nekoliko meseci. S obzirom na činjenicu da je već bio upoznat sa našim radom odmah smo zakazali usret kako bi automobil detaljno pogledati. 

Automobil je bio u savršenom stanju, bez ikakvih vidnih ogrebotina i udubljenja sa spoljašnje strane, dok su sa unutrašnje strane postojala sitna oštećenja na sedištu automobila. 

S obzirom da so bili oduševljeni stanjem automobila, nadali smo se da će i na testu vožnje pokazai zavidne rezulte, što se i desilo. Automobil se savršeno pokazao u vožnji te so zbog svega toga ponudili malo veću cenu – 2500e

Vlasnik je bio zadovoljan našom procenom i sa zadovoljstvom prihvatio ponuđenu cenu.

Da li i vi razmišljate od prodaji svog autmobila?

Ukoiko imate u planu da sebe počastite novim automobilom, otkup automobila je sjajno rešenje za vas. Bez obzira na stanje vašeg automobila obavićemo besplatnu procenu vrednosti automobila i ponuditi realnu cenu za vaš automobil.

Kontaktirajte nas za više detalja.

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem