Fiat Punto, 2012. godište, Beograd

prednji prikaz crvenog automobila Fiat Punto

Fiat Punto je mali gradski automobil kompanije Fiat, koji je prvi put predstavljen u septembru 1993. godine. Već 1995. godine je kabriolet verzija Fiat Punta prve generacije osvojila titulu evropskog automobila godine.

Druga generacija se pojavila u prodaji 1999. a treća 2005. godine. Druga generacija ovog modela se proizvodila po licenci Fiat-a u Zastavi, kao Zastava 10. Fiat Punto je izuzetno popularan na našim prostorima, naročito u Srbiji, pre svega zbog svoje ekonomičnosti.

Prodavac Fiat Punta nas je kontaktirao, jer je od jednog našeg zadovoljnog klijenta dobio preporuku. Gospodin je već odlučio da proda svoj automobil i bilo je potrebno samo da utvrdimo vrednost automobila i napravimo ponudu.

Fiat Punto, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2012.
  • Broj vrata: 4/5 
  • Kilometraža: 98.466 km
  • Kubikaža: 1242 cm3
  • Gorivo: Benzin
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik nas je kontaktirao pozivom na broj telefona koji je dobio od poznanika. Nakon kratkog predstavljanja prodavac je zatražio besplatnu procenu vrednosti vozila, što smo mi učinili za prilično kratko vreme i dali odgovor na upit.

Istog dana smo u Beogradu dogovorili sastanak sa prodavcem. Odradili smo test vožnju kako bismo ustanovili potpunu ispravnost vozila i eventualne mane. Zbog popularnosti Fiat Punta na našem tržištu, imamo dosta iskustva sa otkupom ovog modela automobila, pa je sve prošlo bez i najmanjih poteškoća.

Ponudili smo prodavcu vrlo realnu cenu od 2.450 evra, sa kojom se on odmah složio i na obostrano zadovoljstvo smo sklopili dogovor i uspešno zaključili još jedan otkup.

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju svog automobila?

Otkup automobila je naša specijalnost u kojoj imamo dugogodišnje iskustvo. Ukoliko ste zainteresovani za prodaju vašeg automobila, budite slobodni da nas kontaktirate.

Nudimo besplatnu procenu vrednosti polovnih vozila, čime želimo da ukažemo poverenje svojim klijentima i da pokažemo da nam je stalo do saradnje.

Vršimo otkup svih vrsta vozila, bez obzira na njihovo stanje, a pogodnost koju ističemo je besplatno šlepovanje koje vršimo u slučaju otkupa vozila koje nije u voznom stanju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem