Fiat Punto, 2002. godište, Beograd

Fotografija starog fiat punta bele boje

Fiat Punto je mali gradski automobil koji se proizvodio od 1993. do 2018 godine. Pojavio se kao zamena za model Uno i vrlo brzo proglašen za najbolji evropski automobil godine, a njegova prva generacija se pojavljivala i u kabriolet verziji.

Druga generacija modela Fiat Punto je bila izuzetno popularna na našim prostorima, a čak se i proizvodila u Zastavi u Kragujevcu, kao Zastava 10. Automobil je vrlo ekonomičan i praktičan za gradsku vožnju, pa je i danas čest izbor vozača.

Vlasnik Fiat Punta nas je kontaktirao kako bi se raspitao i saznao nešto više o uslovima otkupa. Vozilo je bilo blago oštećeno sa zadnje leve strane i nedostajalo je zadnje levo staklo, pa se prodavac raspitivao koliko to može uticati na cenu.

Fiat Punto, karakteristike:

  • Godište: 2002.
  • Kubikaža: 1242 cm3
  • Gorivo: Benzin
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Broj vrata: 2/3
  • Karoserija: Hečbek
  • Kilometraža: 198.000 km
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Nakon kratkog razgovora u toku kojeg smo prodavcu predočili sve uslove otkupa, dogovorili smo se da se nađemo na beogradskoj opštini Palilula. Kada smo stigli na dogovoreno mesto, vrlo kratko smo porazgovarali sa vlasnikom i odmah počeli sa pregledom vozila.

Stekli smo jasniji uvid u štetu na vozilu, ali smo konstatovali da to zapravo nije toliko značajno i neće bitno uticati na cenu. Prešli smo na drugi deo testiranja vozila, koji podrazumeva test vožnju u saobraćaju.

Nakon testiranih funkcija i performansi automobila došli smo do cene od 800 evra, koja je predstavljala našu ponudu vlasniku. Vlasniku je to delovalo korektno, što je i sam naglasio, pa smo isplatili pun iznos na licu mesta i time zaključili proces otkupa.

Fiat punto bele boje fotografija sa strane

Da li i vi imate staro ili oštećeno vozilo za prodaju?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, Beograd nije jedina lokacija na kojoj poslujemo. U gradovima širom Srbije vršimo otkup polovnih automobila i svih drugih vrsta vozila.

Bez obzira na stanje i oštećenja, za svako vozilo možemo ponuditi korektnu cenu, vaše je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo vam izaći u susret u najkraćem roku.

Još jedna pogodnost koju naročito ističemo je besplatna procena vozila, što vam omogućava da saznate koliko novca možete zaraditi pri prodaji svog automobila, bez da dovozite vozilo na pregled.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem