Fiat Punto 1.3, 2004. godište, Beograd

Fiat punto

Fiat Punto predstavlja omanji gradski automobil kompanije Fiat. Proizvodi se još od 1993. godine, a trenutna generacija je dostupna sa troja ili petora vrata. U septembru 1993. godine je predstavljen Punto prve generacije, a u prodaji se pojavljuje 1994. 

Ova generacija Punta je bila predstavljena kao kabriolet, a osvojila je titulu evropskog automobila godine za 1995. godinu. Druga generacija Punta u prodaju je izbačena 1999., ali je dizajn izmenjen 2003. 

Vlasnik ovog popularnog automobila kontaktirao nas je kako bismo otpočeli saradnju. S obzirom na činjenicu da je Fiat Punto jako tražen automobil, odmah smo krenuli da se nađemo sa njim.

Fiat Punto 1.3, karakteristike:

  • Proizveden: 2004. god.
  • Prešao: 130.000 km
  • Kubikaža: 1242 cm3
  • Menjač: manuelni – 6 brzina
  • Vrata: ⅔
  • Sedišta: 5
  • Pogon: Prednji
  • Karoserija: hečbek

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Sa vlasnikom FIat Punta smo se našli na Vidikovcu, lokaciji koju smo prethodno dogovorili. Odlučili smo da na kratko porazgovaramo o njegovom automobilu i stanju istog. Primetili smo da je sa automobilom sve u redu, te smo odlučili da vozilo testiramo.

Nakon kratke vožnje, vlasniku automobila smo ponudili cenu od 1550 evra, koja je njemu odgovarala. Kada smo sklopili saradnju i isplatili mu novčanu naknadu na ruke, uputili smo se nazad zadovoljni saradnjom.

Da li želite da prodate svoj polovni automobil?

U slučaju da želite da obnovite svoju kolekciju, te želite sebi da uzmete novi automobil, ali ne znate šta ćete sa starim – otkup automobila je pravo rešenje za vas. 

Naša agencija već jako dugo obavlja otkup polovnih automobila po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Dodatna informacija za koju znamo da će vas zanimati jeste da pre procesa otkupa nudimo i besplatnu procenu vrednosti vašeg vozila.

Kontaktirajte nas i otpočnite divnu saradnju s nama!

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem