Dacia Logan 1.6 2005. godište iz Beograda

otkupljeni polovni dacia logan
Rezultat francusko-rumunske ljbuavi, Dacia Logan je jedan od šampionskih modela proizvođača Dacia. Proizvodi se od 2004. godine, a trenutno je aktuelna druga generacija modela Logan, koja se proizvodi od 2012. godine.otkupljeni polovni dacia logan

Pogledajte kako smo otkupili ovaj Dacia Logan 1.6 2005. godište iz Beograda prve generacije, kao i koja je bila cena polovnog Dacia Logan modela.

Karakteristike automobila Dacia Logan 1.6 2005. godište

 • Polovni automobil Dacia Logan 1.6 iz 2005. godine
 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 157.300 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.600 cm3
 • Snaga motora: 55 / 75 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 2/3 vrata
 • Registrovan do 3.2018.
 • Od dodatne opreme:  airbag za vozača i suvozača, centralno zaključavanje, radio CD, servo volan, električni podizači, multifunkcionalni volan, klima
 • Bez oštećenja

Otkup i cena Dacia Logan polovnjaka

Šta se desi kada iz sendviča izbacite puter, sir, kečap, a meso zamenite parizerom? Dobijete jeftin ,,zidarski” sendvič koji radi posao. Isto to su uradili francuzi sa svojim Dacia odeljenjem. Ideja je bila napraviti jeftini automobil za široke narodne mase koji možda neće imati ono što očekujete u 2004. godini, ali će raditi posao.

Početna cena je bila manja od 6.000€, ali je zato oprema bila oskudna, a možemo reći da je nije ni bilo u osnovnom modelu. Međutim, auto je radio svoj posao. Visoki klirens je kao stvoren za naše puteve, troškovi održavanja su niski, a delovi jeftini i pristupačni. Pored svega je pouzdan. Enterijer oskudan, ali gepek ogroman.

,,Savršen” porodični auto za malo para, koji pruža mnogo. Ali naravno, ništa ne traje večno, a Dacia Logan svoje nedostatke počinje da ispoljava nakon 6-7 godina. Vlasnik modela koji smo otkupili je bio više nego zadovoljan svojim automobilom, dok nije došlo vreme za promenu, što su povećani troškovi održavanja pokazali.

otkupljeni polovni dacia logan

Modeli kod nas stari u proseku 12 godina, a kupci se ne trkaju u redu za Loganom starim koliko i osnovac u 6. razredu. Vlasnik je pokušavao bezuspešno da proda svoj automobil, pa se na kraju odlučio da okrene naš broj. Objasnio je kakva je situacija, iako mi dobro znamo ko je i šta je Dacia Logan.

Ponudili smo mu okvirnu cenu, bio je zadovoljan, pa smo se dogovorili da dođemo kod njega da završimo posao. Kada je ekipa stigla, uverili su se u stanje automobila i procenili da je fer cena za Dacia Logan 1.6 2005. godište 1.200€. Isplatili smo vlasniku keš na ruke i nastavili svojim poslom.

Fer i pošten otkup svih Dacia automobila

Imate rumunsku krstaricu koju želite da prodate lako i da brzo dobijete keš na ruke? Pozovite broj naše agencije, a mi ćemo vam dati fer cenu za vas Dacia automobil.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem