Citroen C4, 2005. godište, Beograd

prednja strana zelenog automovbila Citroen C4

Citroen C4 je automobil koji proizvodi francuska fabrika Citroen. Prvi put se na tržištu pojavio 2004. godne, kao zamena za Citroen Xsara. Pojavljuje se u dve generacije, a prva generacija se proizvodila do 2010. godine.

Citroen C4 je 2005. godine osvojio drugo mesto u izboru za evropski automobil godine. Predstavlja bezbedan porodični automobil sa efikasnim sistemom kočenja. Proizvodio se u nekoliko varijanti, kupe sa troje vrata, hečbek sa petoro i sedan sa četvoro vrata, a redizajn je doživeo 2008. godine.

Vlasnik Citroen-a C4 nas je kontaktirao i raspitivao se o načinu na koji mi vršimo otkup, a najviše ga je zanimala besplatna procena vrednosti vozila. Pošto imamo iskustva sa otkupom vozila marke Citroen, brzo smo izašli u susret prodavcu i dogovorili smo sastanak.

Citroen C4, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2005.
  • Gorivo: Benzin
  • Kilometraža: 188.669
  • Broj vrata: 2/3
  • Kubikaža: 1600 cm3
  • Snaga motora: 80/109 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 5 brzina

zadnja strana zelenog automobila Citroen c4Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je prvi put kontaktirao, kako bi se raspitao o uslovima otkupa kod nas. Nakon par dana se javio ponovo, kad se raspitivao za besplatnu procenu vrednosti vozila, što je shvatio kao bitnu stavku. 

Mi smo brzo odgovorili na njegov upit preko našeg sajta i s obzirom da je bio zadovoljan procenom, prodavac je predložio da se sastanemo, kako bismo obavili test vožnju i završnu procenu ispravnosti vozila.

Našli smo se na opštini Stari grad u Beogradu u popodnevnim časovima. Uradili smo završna testiranja i porazgovarali sa prodavcem, nakon čega smo ponudili cenu od 2.300 evra, sa kojom se prodavac složio. Time je ostvarena saradnja i zaključen još jedan proces otkupa.

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Otkup svih vrsta polovnih vozila je oblast u kojoj imamo dugogodišnje iskustvo sa mnoštvom uspešno zaključenih procesa kupoprodaje i sa pravom se nazivamo profesionalcima u svom poslu.

Ono što posebno ističemo kao naš kvalitet je brzina, jer zaista izlazimo u susret prodavcima i brzo reagujemo, naročito u slučajevima kada je potrebno da ubrzamo proces otkupa.

Od naših pogodnosti izdvajamo besplatnu procenu vozila, kao i besplatno šlepovanje u slučaju otkupa vozila koja nisu u voznom stanju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem