Chysler Stratus 2.0 1999. iz Beograda

otkupljeni polovni chysler stratus

Chysler Stratus je zauzeo ulaznu poziciju u asortimanu Chrylser limuzina. Na svom predstavljanju je dobio osrednje kritike, ali se njegova ocena tokom vremena smanjivala. U Americi se prodaje pod značkom Dodge i nosi naziv Dodge Stratus.

otkupljeni polovni chysler stratus

Budući da naš otkup automobila podrazumeva otkup svih marki i brendova, pogledajte kako smo otkupili ovaj Chrysler Stratus iz Zemuna i kolika je bila cena za ovo vozilo.

Karakteristike automobila Chysler Stratus 2.0 iz 1999. godine

 • Polovni automobil Chysler Stratus 2.0 1999. godište
 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 233.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.998 cm3
 • Snaga motora: 78/103 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 2/3 vrata
 • Registrovan do 8.2018.
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, ABS

Otkup i cena Chrysler polovnjaka

Chrysler nije naročito popularan brend kod srpskih vozača, ne postoji mnogo majstora koji su specijalizovani za ove automobile, a i pronalaženje rezervnih delova se može pokazati kao težak posao. Zato i ne čudi da ne postoji puno zainteresovanih kupaca za polovne automobile marke Chrysler.

Međutim, kada želite da brzo i lako prodate bilo koji polovni automobil, znajte da uvek možete da se oslonite na nas. Samo jednim pozivom na naš broj telefona mnogo ste bliže novcu na ruke u maksimu narednih 48 sati. Ako ste iz Beograda, to vreme može biti još kraće, baš kao i u ovom slučaju.

Kada nas je vlasnik Chryslera nazvao, već smo bili u Zemunu, na besplatnoj proceni jednog drugog automobila, tako da nakon što smo utvrdili da nam nije potrebna šlep služba, dogovorili da dođemo u narednih sat vremena.

Kad smo došli kod vlasnika, pogledali smo automobil, proverili kakvo je stanje motora, da li postoje tragovi rđe, curenja tečnosti i ostalih stavki koji odaju stanje automobila. Nismo očekivali da nađemo prizor iz laboratorije, tako da nas mrlje nisu iznenadile, ipak je reč o automobilu starom skoro 20 godina.

Bližio se drugi veliki servis, a vlasnik nije želeo da stvara sebi taj trošak, već je odlučio da proda svoj automobil i doda nešto novca da bi kupio drugi. Procenili smo da je fer cena za otkup Chrysler Stratus automobila iznosila 950€. Vlasnik je prihvatio našu cenu, a na nama je ostao ostatak posla oko papira. Vratili smo se u naše sedište bogatiji za dva automobila!

Fer i pošten otkup Chrysler automobila

Star ili nov, ispravan ili havarisan, pa čak i otkup na kilo. U kakvom god stanju da je vaš Chrysler, mi ćemo ga otkupiti, samo nas pozovite!

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem