Chevrolet Spark, 2011. godište iz Beograda

prednji prikaz belog automobila Chevrolet Spark

Automobil Chevrolet Spark je mali gradski hečbek automobil, koji se proizvodi u Južnoj Koreji od strane kompanije General Motors Korea. Prva generacija tadašnjeg modela Daewoo Matiz je plasirana 1998. godine, zamenivši Daewoo Tico. Godine 2002. dolazi do pripajanja Daewoo Motors grupe General Motors kompaniji, čime prva postaje njena filijala, pa se menja ime automobila. 

Nakon prve generacije na red je došlo druga i to 2005. godine, pa zatim treća 2010. godine i na kraju četvrta od 2015. godine. Tokom smene svih ovih generacija Chevrolet Spark nije suštinski menjao svoju karoseriju, niti plasirao modele drugačije od klasičnog hečbeka.

Vlasnik jednog primerka ovog kompaktnog gradskog automobila nas je kontaktirao, kako bi se raspitao o detaljima kupoprodaje. Najviše mu je pažnju privukla činjenica da radimo besplatnu procenu vozila, čime veoma olakšavamo prodavcima.

Chevrolet Spark, karakteristike:

  • Godište: 2011
  • Pređena kilometraža: 150.000km
  • Karoserija: hečbek
  • Gorivo: benzin
  • Snaga motora: 60/82 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuleni menjač
  • 5 brzina
  • Automatksa klima

Zadnji prikaz belog automobila Chevrolet SparkKako je tekao proces otkupa?

Prodavac modela Chevrolet Spark nas je kontaktirao sa već definisanom željom da proda svoj stari automobil, zbog namere da kupi veću limuzinu. Naime, pomenuti automobil je odličan za gradske uslove, ali nije baš najbolji za dugačka puotovanja, što je vlasnik obrazložio i nama. 

Nakon telefonskog razgovora, uputili smo se na dogovoreno mesto nalaska u beogradskom naselju Novi Beograd. S obzirom da nismo imali nijednu drugu mušteriju po rasporedu u tom trenutku, mogli smo krenuti odmah sa čime je i prodavac bio saglasan. Nakon susreta smo obavili još jedan kratak, informativan razgovor, pa smo se uputili u test vožnju po Novom Beogradu, opštini sa poprilično gustim saobraćajem gde smo mogli da testiramo automobil na pravi način.

Nakon test vožnje smo uvideli sve prednosti i mane, pa smo ponudili cenu od 3.800 evra, što je vlasnik prihvatio.

Chervolet Spark je vozilo koje se između ostalih može često videti na našim ulicama, s obzirom na njegov kvalitet i popularnost. Pored toga, sve je više vozača u saobraćaju, pa je i tržiše automobila u Srbiji poraslo. Veća je ponuda automobila, što utiče na to da morate dobro razmisliti ukoliko ulazite u neki oblik kupopordaje.

Da li i vi prodajete sopstveno vozilo?

Ukoliko je odgovor da, slobodno nas možete kontaktirati, dok na sajtu postoji još više informacija o načinu poslovanja. 

Ovde vam ukratko možemo reći da smo porilično efikasni u radu, a otkupljujemo sve polovne automobile nevezano za njihovo stanje.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem