Chevrolet Kalos 1,4 SE 2003. godište

Plavi chevrolet kalos

U prvim godinama prodavao se kao hečbek sa petoro vrata i kao limuzina,a zatim je 2005. godine postao dostupan i u varijanti sa troje vrata. Jedna od glavnih prednosti ovog automobila je mala potrošnja ulja ali i to da su cene delova ovog automobila i više nego pristupačne.

Vrlo brzo stupili smo u kontakt sa prodavcem Chevrolet Kalosa 1,4e SE, a još brže obavili saradnju. S obzirom da je prodavac rodom iz Novog Sada, odnosno samo nekoliko kilometara dalje od nas, već sutradan smo ugovorili sastanak kako bi obavili kupoprodajni proces.

Chevrolet Kalos 1,4 SE, karakteristike:

  • Karoserija: Limuzina
  • Godište: 2003.
  • Gorivo: Benzin
  • Broj sedišta: 5 sedišta
  • Boja: tamno plava
  • Kilometraža: 210.000 km
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: manuelni menjač sa 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa?

Plavi chevrolet automobil

Već rano ujutru uputili smo se prema Novom Sadu gde nas je sačekao prijatni prodavac iz Novog Sada. S obzirom da je to bio naš prvi susret najpre smo se upoznali i kratko prorazgovarali o automobilu. 

Iz njegovog razgovora zaključili smo da je automobil u skroz korektnom stanju ali smo to hteli naravno i da proverimo. 

Vrlo brzo obavili smo rutinski pregled automobila, proverili njegovu spoljašnju i unutrašnju očuvanost i utvrdili da je automobil u stanju baš onako kako je i sam prodadavac rekao, odnosno nismo utvrdili nikakve veće nedostatke ili nepravilnosti.

Nakon toga želeli smo da budemo sigurni da će se automobil isto tako dobro pokazati i u vožnji što nam je i test vožnje potvrdio. 

Nakon detaljnog pregleda automobila, vlasniku smo predložili početnu cenu od 1.450 evra koju je vlasnik istog momenta prihvatio budući da smo se obostrano složili da je cena automobila i više nego pristupačna.

S obzirom da su obe strane iskazale zadovoljstvo, već taj dan smo vlasniku automobila isplatili novčanu naknadu, čime smo završili još jednu vrlo uspešnu saradnju.

Da li i vi razmišljate od prodaji svog automobila?

Ukoliko ste rešeni da vaš stari automobil konačno zamenite, odnosno ako vam je potreban otkup automobila, stojimo vam na raspolaganju.

Na osnovu vaših informacija o automobilu, za vas ćemo vrlo brzo i efikasno odraditi besplatnu procenu vrednosti automobila, za koju verujemo da ćete biti zadovoljni, ako uzmemo u obzir istoriju naših dosadašnjih saradnji.

Stojimo vam na usluzi svakog radnog dana, te ukoliko imate neke nedoumice, kontaktirajte nas pozivom na broj i uverite se zašto su naši glavni aduti profesionalnost i efikasnost!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem