Chevrolet Cruze, 2010. godište, Novi Sad

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze je kompaktni automobil koji proizvodi General Motors od 2008. godine, a označen je internacionalno kao kompaktna limuzina sa četvoro vrata, prostranim gepekom i sinonimim za praktičnost i sigurnost. Program za procenu novih automobila ANCAP je u maju 2009. godine dodelio ovom modelu 5 zvezdica na testu za bezbednost prilikom sudara.

Chevrolet je stoga pogodan za duge vožnje prilikom putovanja, kao i za teško prohodne puteve. Ovaj popularan automobil je zamenio Lacetti, a razvijen je na bazi Delta II platforme – iste one na kojoj se sklapaju Opel Astra J, Chevrolet Volt, Opel Zafira. Direktan je konkurent Focus-u, Serat-u i Mazdi 3.

Vlasnik Chevrolet Cruze-a iz 2010. godine nas je kontaktirao putem telefonskog poziva radi prodaje svog automobila i provere naših povoljnih ponuda. Kako vršimo uslugu otkupa vozila u Novom Sadu i besplatnu procenu automobila, predložili smo da nas poseti kako bismo na licu mesta zajedno prešli sve neophodne stavke prodajnog procesa.

Chevrolet Cruze, karakteristike:

  • Gorivo – dizel
  • 4 vrata
  • Kubikaža – 1990cm3
  • Snaga motora -90 KW
  • Pređena kilometraža – 260 000 km
  • Vrsta menjača – manuelni

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je lično posetio, kako bismo obavili pregled njegovog Chevrolet Cruza-a i utvrdili otkupnu cenu. 

Nakon kratkog upoznavanja otpočeli smo proces pregledanja automobila kako bismo utvrdili u kakvom je stanju vozilo, kao i da li ima nekih eksterijernih oštećenja, disfunkcija ili kvarova.

Na vozilu nisu bile registrovane nikakve nelogičnosti, ulubljenja ili ogrebotine, te smo nastavili sa rutinskom test vožnjom. Tokom testiranja, nisu utvrđene bilo kakve nepravilnosti – vozilo je bilo u odličnom stanju i na zadovoljavajućem nivou.

Ponudili smo prodavcu iznos od 4.100 evra, na kojih je on i pristao. Kao deo naše standardne procedure, isplatili smo pun iznos na licu mesta i zaključili još jednu uspešnu poslovnu saradnju.

Automobil Chevrolet Cruze

Da li i vi razmišljate o prodaji vašeg automobila?

Naša agencija nudi otkup polovnih automobila uz veoma efikasnu, laku i brzu uslugu. 

Maksimalno se trudimo da našim klijentima izađemo u suret i iznađemo inidividualno prilagođena rešenja. Možete nas uvek kontaktirati putem poziva ili popunjavanjem kratkog online upitnika, a odgovor možete očekivati istog dana!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem