BMW 320d, 2007. godište Beograd

prikaz sivog BMW automobila

BMW serije 3 se proizvodi od maja 1975. godine u sedam generacija, kao naslednik serije 02. Kompaktni automobil srednje klase dolazi od jednog od najpopularnijih proizvođača, koji se tokom istorije nadmeće sa Audijem, Mercedesom i ostalim renomiranim brendovima automobilske industrije. 

 

Sedma generacija je lansirana 2019. godine kao G20, a dugogodišnja proizvodnja govori o kvalitetu jedne od najdugovečnijih serija nemačkog proizvođača. Tokom godina su se smenjivale različite varijante karoserije, pa tako modeli serije 3 dolaze u sedan, kupe, kabriolet, karavan i liftbek varijanti.

Prodavac automobila BMW 320d nas je kontaktirao sa željom da se raspita o uslovima našeg poslovanja. Dobio je informacije da radimo besplatnu procenu vozila, pa je želeo i sam da se uveri. Nakon kraćeg razgovora bio je zadvoljan sa svime što je čuo, te je bio zainteresovan za saradnju.

BMW 320d, karakteristike:

  •  polovno vozilo
  • karoserija: kupe
  • 2007. godište
  • gorivo: dizel
  • kilometraža: 180.000
  • snaga motora: 130/177 (kW/KS)
  • zadnji pogon
  • automatska klima

Kako je tekao proces otkupa?

U ranim jutarnjim časovima našu službu za otkup vozila je kontaktirao mladić sa željom da proda vozilo, jer je čuo samo hvale o kvalitetu našeg rada. Poznati smo kao pravi profesionalnci u svom poslu i ne puštamo naše mušterije da čekaju. Nakon kraćeg razgovora sa novim klijentom, momentalno smo dogovorili mesto sastanka radi provere ispravnosti vozila.

Istog popodneva smo se uputili u beogradsko naselje Surčin, kako bi na obližnjim putevima obavili test vožnju. Vozilo je u odličnom stanju, pouzdanog proizvođača, sa ne tako velikom kilometražom iza sebe. To nas je navelo da ponudimo sasvim pristojnu cenu od 6.300 evra, sa čime se vlasnik složio, a posao je sklopljen brzo i lako.

Da li ste i sami zainteresovani za prodaju automobila?

Ukoliko želite da prodate svoj stari automobil, možete nas kontaktirati i raspitati se o svemu što vas zanima. Radimo i besplatnu procenu vozila, kao sastavni deo naših usluga, što prodavci umeju da cene.

Otkup automobila je naša rutina i sastavni deo svakodnevnog posla u kome smo veoma brzi i efikasni. Dobićete novac na ruke odmah nakog dogovora o kupoprodaji. Pozovite nas i uverite se zašto smo najbolja firma za otkup vozila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem