BMW 320d, 2001. godište

prikaz sivog automobila BMW 3

BMW serija 3 je kompaktni automobil srednje klase i jedan je od najpopularnijih i najdugovečnijih serija u istoriji BMW-a. Proizvodi se u sedam generacija i pojavljuje u pet različitih karoserija, kao sedan, kupe, kapriolet, karavan i liftbek.

BMW E46 je četvrta generacija serije 3 proizvođača BMW. Model se proizvodio od 1998. kada je nasledio svog prethodnika E36, pa sve do 2006. godine. Krajem 2001. godine karavan verzija dobija proširen navigacioni ekran, nadograđen 320d motor i revidirana svetla.

Vlasnik BMW-a 320d nas je kontaktirao u želji da se raspita o procesu prodaje automobila. Već je odlučio da kod nas proda svoj auto, jer je do nas došao na preporuku prijatelja. Nakon kratkog informisanja o proceduri, dogovorili smo se da se nađemo na beogradskoj opštini Novi Beograd radi testiranja sposobnosti vozila.

BMW, karakteristike:

  • Model: 320d
  • Karoserija: Karavan
  • Broj vrata: 4/5
  • Godište: 2001.
  • Kilometraža: 201.000 km
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga motora: 100/136 (kW/KS)
  • Pogon: Zadnji

zadnji prikaz sivog automobila BMW 3

Kako je tekao proces otkupa?

Dobili smo poziv od vlasnika automobila, koji je želeo da proda auto kod nas. Nakon kratkog informisanja doneo je odluku da definitivno možemo da krenemo u procenu vozila i celu proceduru. Istog dana smo dogovorili da se sastanemo u beogradskoj opštini Novi Beograd.

Svakodnevno otkupljujemo veliki broj automobila i brzina nam je na prvom mestu, zato brzo zakazujemo sastanak sa prodavcem. To izuzetno odgovara prodavcima, jer se i njima najčešće žuri, pa efikasnost ističemo kao jedan od naših glavnih aduta.

Odradili smo test vožnju i ponudili veoma pristojnu cenu od 2.300 evra imajući u vidu ispravnost vozila i pređenu kilometražu. Vlasnik se složio na licu mesta i na obostrano zadovoljstvo smo zaključili još jednu kupoprodaju.

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju polovnog vozila?

Ako posedujete staro vozilo koje želite da prodate i treba vam otkup automobila, kontaktirajte nas i uz dobru cenu ćete prodati automobil brzo i lako.

Besplatna procena vozila je nešto što radimo već godinama unazad, što je od velikog značaja za vlasnike polovnih automobila. Vaše je samo da nam pošaljete podatke o vozilu, a mi ćemo proceniti vrednost vašeg automobila i potruditi se da u što kraćem roku dobijete novac u zamenu za vaš automobil.

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem