BMW 3, 2001. godište iz Beograda

bočni prikaz crnog bmw 3 automobila

BMW serije 3 je model istoimenog nemačkog proizvođača automobila koji je nasledio seriju 02 još davne 1975. godine. Od tada je u opticaju bilo sedam generacija (E21, E30, E36, E46, E90, F30, G20) od kojih je poslednja lansirana 2019. godine.

Glavni konkurenti ovog veoma popularnog modela su automobili Audi A4, Volvo S60 i Volkswagen Pasat. BMW serije 3 je godinama menjao izgled svoje karoserije uporedo sa modelima u svakoj sledećoj seriji. Takođe, osvajao je mnogobrojne nagrade širom sveta, a do 2019. godine je prodat u 15 miliona primeraka.

Vlasnik automobila BMW 3 je od svog prijatelja, koji je ujedno i naša zadovoljna mušterija, dobio informacije o našem poslovanju, pa je putem internet stranice saznao više o tome kako može prodati svoj polovni automobil. Besplatna procena vozila je nešto što najviše privlači naše klijente, pa je tako i ovde bio slučaj.

BMW 3, 2001. godište, karakteristike:

  • 235.000km
  • Limuzina
  • Dizel
  • 85/116 (kW/KS)
  • Manuelni menjač
  • Pet brzina
  • Zadnji pogon
  • Automatska klima

levi bočni prikaz crnog automobila bmw 3

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac BMW 3 nas je kontaktirao putem broja telefona raspoloživog na poprilićno ažurnom sajtu, gde možete saznati sve bitne informacije o nama. Nakon kraćeg telefonskog razgovora, dogovorili smo se oko vremena i mesta susreta. S obzirom da je vlasnik bio slobodan za sastanak tek u popodnevnim časovima, trebalo nam je nešto više vremena da se probijemo do beogradskog naselja Surčin u tom periodu. 

To nam naravno nije predstavljao nikakav problem zato što smo uvek tu da se prilagodimo željama naših klijenata i da reagujemo u najkraćem roku. Zajedno sa vlasnikom smo ubrzo seli u automobil i obavili test vožnju po okolnim naseljima. Nije nam trebalo previše vremena da procenimo vrednost vozila koje dolazi od kvalitetnog proizvođača. Ponudili smo cenu od 2.600 evra, sa čime se vlasnik složio.

Prodavac je zaljubljenik u automobile pomenute marke, kao i mnogi vozači sa naših prostora.

Da li prodajete polovno vozilo?

Ukoliko ste i sami zainteresovani za prodaju vašeg polovnog vozila, kontaktirajte nas, pa se možemo dogovoriti za besplatnu procenu, kako bi vam ponudili najbolju moguću cenu.

Otkupljujemo polovne automobile svih vrsta bez obzira na model i stanje.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem