Audi A3, 2006. godište, Beograd

bočni prikaz automobila Audi A3

Audi A3 je kompaktni automobil koji proizvodi nemačka fabrika automobila Audi. Proizvodi se od 1996. godine i pojavljuje u tri generacije, od kojih je treća generacija proglašena za Svetski automobil godine.

Druga generacija je predstavljena 2003. godine, koja je usko povezana sa petom generacijom Volkswagen Golf-a. Dva puta je redizajniran, 2005. i 2008. godine, a 2012. je počela da se proizvodi treća generacija.

Vlasnik izuzetno očuvanog modela Audi A3 2006. godište nas je kontaktirao radi otkupa, znajući da nudimo besplatnu procenu vozila i da kod nas može da ostvari dobru cenu. Bili smo mu poznati jer nas je preporučio jedan naš zadovoljni klijent.

Audi A3, karakteristike:

  • Godište: 2006.
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža: 1998 cm3
  • Broj vrata: 2/3
  • Snaga motora: 103/140 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji
  • Gorivo: Dizel
  • Kilometraža: 120.000 km

Zadnji prikaz crnog automobila Audi A3Kako je tekao proces otkupa?

Na preporuku prijatelja, prodavac nas je kontaktirao jer je znao da za dobro očuvana vozila nudimo izuzetno korektne cene. Nakon kratkog predstavljanja, zatražio je procenu vozila, na koju smo odgovorili u najkraćem mogućem roku.

Automobil je prema rečima prodavca bio u izuzetnom stanju pa smo se dogovorili da se sastanemo i pogledamo automobil. Nakon obavljenog pregleda i test vožnje, utvrdili smo da je vozilo zaista očuvano i redovno servisirano. 

Ponudili smo prodavcu 4.100 evra, što je za njega bilo apsolutno prihvatljivo. Na licu mesta smo isplatili novac i uspešno zaključili još jedan proces otkupa.

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Ako vam je potreban otkup automobila, na pravom ste mestu, jer mi zasigurno otkupljujemo automobile, bez obzira na njihovo stanje.

Brzo odgovaramo na upite prodavaca, izlazimo na teren i isplaćujemo novac odmah.

Vršimo i besplatnu procenu vozila, kojom hoćemo da ukažemo poverenje vlasnicima automobila i da im pokažemo da želimo da sarađujemo.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem