Audi 80, 1989. godište, Beograd

Audi 80

Reč je o modelu osamdesetice sa privlačnim spoljašnjim izgledom, ali se njegova unutrašnjost ne može pohvaliti. Iako se radi o automobilu većih dimenzija, njegova unutrašnjost nije prostrana, za šta su posebno zadužena masivna sedišta koja zauzimaju veći deo prostora.

Vlasnik automobila nas je kontaktirao i izrazio želju da uspostavimo saradnju jer je želeo da svog oldtajmera zameni novim, boljim automobilom.

Audi 80, karakteristike:

  • Godište: 1989
  • Kilometraža: 250.000 km
  • Gorivo: dizel
  • Kubikaža: 1600 cm3
  • Karoserija: liimuzina
  • Menjač: manuelni, 5 brzina
  • Boja: siva

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Već na prvom razgovoru vlasnik nam je odmah rekao da planira da proda svoj automobil i da mu se otkup automobila učinio kao najbolje rešenje, budući da je vlasnik bio u manjku sa vremenom. 

Objasnili smo mu naš način rada i potoom ugovorili susret u najkraćem mogućem roku, kako bi procenili vrednost automobila.

Vlasnik je istakao da automobil ima vidljiva oštećenja spolja, ali i da je vreme učinilo svoje pa su tako njegove unutrašnje funkcije počele da slabe. Bez obzira na godište, automobil smo upalili iz prvog puta što nam je dalo do znanja da je automobil i dalje u solidnom stanju. 

Kada smo sve uzeli u obzir ponudili smo cenu od 750e i na obostrano zadovoljstvo završili još jednu uspešu saradnju u nizu.

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Ukoliko ste u škripcu sa vremenom i potreban vam je novac, kako bi ostali vlasnik novog automobila, otkup automobila je idealno rešenje.

Za vas ćemo obaviti besplatnu procenu vrednosti automobila kako bi uvideli koja opcija je najisplativija za vas. Ukoliko postignemo dogovor, novac istog dana isplaćujemo na ruke.

Za više informacije kontaktirajte nas, a mi ćemo vam razrešiti sve vaše dileme i pitanja koja imate u vezi sa našim uslugama.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem