Audi 100 2.0 1993. iz Čačka

otkup automobil audi 100

Audi 100 proizvodi se od  još od 1984. godine i do sada je proizvedeno četiri generacije, a poslednja godina proizvodnje bila 1994. godine. Jedan model ovog automobila, četvrte generacije, otkupili smo upravo u prošli petak. Pogledajte na koji način smo otkupili Audi 100 2.0, 1993. godište iz Čačka.

otkup automobil audi 100

Karakteristike automobila Audi 100 2.0 1993.

 • Polovni automobil Audi 100 2.0 1993. godište
 • Vrsta: sedan
 • Kilometraža: 393.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.989 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Emisiona klasa: euro 2
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • nije registrovan
 • Dodatna oprema: airbag za vozača i suvozača, centralno zaključavanje, ABS, servo volan, električni podizači…

Otkup i cena Audi 100 polovnog auta

Audi 100 C4 je predstavljen početkom 90-ih, i predstavljao je znatno unapređene u odnosu na treću generaciju. Kada se pojavio, zaista je izgledao moderno i elegantno, pravi premijum automobil tog vremena. Velika promena bila je uvođenje i V6 agregata, u varijantama od 2.8 i 2.6 litara zapremine.

Iako je star više od dvadeset godina, Audi C4 je dobro podneo test vremena po pitanju dizajna, ali je za većinu modela mehanika već drugo pitanje. Audi 100 je limuzina koja se najbolje snalazi na dužim distancama, bilo bi teško naći model koji nije prešao +300.000 kilometara. Mada mnogi kažu da su uz redovno održavanje ovi motori sposobni da pređu ovu razdaljinu bez problema.

Mehanika je relativno ispravna, dizajn se drži, ali automobil koji je star skoro 30 godina ne može da se pohvali modernim rešenjima koja vožnju čine pravim uživanjem. Vlasnik koji nas je pozvao za otkup automobila je uživao u vožnji svog C4, ali je odlučio da je vreme za promenu. Umesto da troši vreme i energiju na standardnu prodaju automobila, čišćenje, slikanje, postavljanje oglasa, pozive i sve što ide uz ovu mukotrpnu aktivnost. Odlučio je da za par sati svoje dvorište oslobodi Audi 100 polovnjaka.

Nazvao nas je telefonom, ispitivali smo stanje automobila i dogovorili se da dođemo da završimo otkup automobila – Čačak je bila destinacija. Pregledali smo automobil, odradili test vožnju, nakon koje smo imali generalnu sliku šta da očekujemo. Procenili smo fer vrednost i odredili da je cena otkupa za Audi 100 1993. godište 1.150 evra. Vlasniku se složio i zadovoljno stavio novac u džep.

Fer i pošten otkup Audi automobila

Imate Audi koji želite da prodate za nekoliko sati? Pozovite naš broj i proverite zašto smo najbolji!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem