Alfa Romeo 147, 2003. godište iz Beograda

prednji prikza crnog automobila Alfa Romeo 147

Automobil marke Alfa Romeo predstavljen je na 2000. godine na sajmu automobila u Torinu, kada je zamenio modele 145 i 146. Proizvodio se od 2000. do 2010. godine, a koristio je platformu modela Alfa Romeo 156. 

Godine 2001. Alfa Romeo 147 je izabrana za najbolji evropski automobil, a tokom godina je dobijala mnoge pohvale za dizajn i stajling. Proizvodila se kao verzija sa troje i petoro vrata u hečbek karoseriji. Redizajn je urađen 2004. godine radi poboljšanja snage motora i unapređenja spoljnog izgleda. 

Vlasnik modela Alfa Romeo 147 nas je kontaktirao sa željom da proda svoje polovno vozilo. Ka nama ga je privukla informacija da vršimo besplatnu procenu vozila i da nudimo fer cene za automobile u kakvom god da su stanju.

Alfa Romeo 147, karakteristike:

  • 2003. godište
  • karoserija: hečbek
  • gorivo: dizel
  • kilometraža: 210.000km
  • snaga motora: 85/116 (kW/KS)
  • prednji pogon
  • 5 sedišta
  • manuelna klima
  • manuelni menjač 5 brzina

bočni prikaz crnog automobila Alfa Romeo 147Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac polovnog automobila nas je kontaktirao u ranim jutarnjim časovima sa željom da proda svoje vozilo. Bliže smo ga uputili u prednosti koje pružamo kao firma za otkup vozila. Tokom telefonskog razgovora smo utvrdili mesto sastanka u blizini lokacije na kojoj živi vlasnik, za popodni termin istog dana. 

U predvečernjim časovima smo se uputili ka beogradskom naselju Senjak. Stigli smo na vreme, jer se trudimo da budemo profesionalni i da našim klijentima oduzmemo što manje vremena. Nakon kraćeg razgovora smo obavili test vožnju i utvrdli da je automobil u odličnom stanju. Ponudili smo cenu od 1.600 evra, s obzirom na sve okolnosti, što je vlasnik prihvatio. 

Alfa Romeo je veoma popularan automobil u Srbiji, naročito među mlađom populacijom, tako da smo često imali prilike da kupujemo upravo ovaj model.

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju starog vozila?

Ukoliko imate staro vozilo u garaži koje skuplja prašinu, kontaktirajte nas, jer vršimo otkup polovnjaka u bilo kom stanju.

Vršimo besplatnu procenu vozila i izlazimo na teren u najkraćem mogućem roku. Kontaktirajte nas jer dajemo fer ponude za otkup automobila u kakvom god da su stanju.

Otkup polovnih automobila je naša uže specijalnost i time se bavimo dugi niz godina, o čemu mogu posvedočiti naši zadovoljni klijenti.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem