Mercedes – najnoviji modeli

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. tradicionalno nastupa u hali 3, na površini od 3000 m2, gde je predstavljen celokupan program: putnički, komercijalni i prvi put postprodajni. Već po tradiciji Mer¬cedes je okupirao kompletnu halu 3.

Mercedes najnoviji modeli automobila

Ljubitelji automobila u Beogradu ima priliku da na licu mesta vidi nekoliko premijera eminentnog nemačkog proizvođača. Novitete predvode restilizovana limuzina „Е klase“, „E klasa kupe“ i potpuno novi model „CLA“. Što se tiče specijalnih pogodnosti, u Mercedesu ističu akcijsku cenu od 34.990 evra za odlazeću „E klasu“ u verziji „E 220 CDI“ sa automatskim menjačem, biksenonskim farovima, itd. U saradnji sa NBG lizingom ponuđena je „C klasa“, „С 200 CDI“, preko operativnog lizinga na pet godina uz ratu od 599 evra.

Aranžman obuhvata petogodišnju garanciju, besplatno redovno servisiranje i registraciju, a kupcu ostaju samo troškovi goriva. Restilizovanu „E klasu“ odlikuje osvežen dizajn, značajno unapreden komfor, visok nivo standardne opreme, kao i efikasnost i uživanje u vožnji.

Kupci koji žele više sportskog stila i veću originalnost imaju priliku da se bolje upoznaju sa „E klasom“ u kupe i kabriolet verzijama. Pored premijernih modela, Mercedes-Benc izlaže prvi put u Srbiji restilizovanu „G klasu“, novu generaciju „GL klase“ i vrhunski sportski roudster sa tvrdim sklopivim krovom „mercedes SL 63 AMG“ .

Boje komercijalnog programa braniće modeli „citan“ i „viano“. Ipak, status najekskluzivnije „trokrake zvezde“ poneo je „SLS AMG blek series“ vanserijski kupe sa V8 biturbo motorom od 631KS.

0