Turista zastao da slika vodopad i automobil pao niz liticu

Poznato je da je korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje automobila veoma opasna stvar, i to je jedan od osnovnih razloga zbog kojih se insistira na strogoj zabrani upotrebe mobilnog telefona zakonom o bezbednosti saobraćaja. Ipak, najnoviji događaj iz planinskog dela Austrije pokazuje da Vam može uslediti havarisani automobil korišćenjem mobilnog telefona, čak i kada ste izvan automobila.

Verujemo da su Vas i naslov i uvod pomalo zbunili, ali najnoviji slučaj havarisanog automobila nas uverava da je u potpunosti moguće uništiti svoj auto korišćenjem fotoaparata ili mobilnog telefona dok ste izvan vozila i naizgled potpuno bezazleno uživate u krajolicima i lepotama koje nam je priroda podarila. Naime, holandski turista je vozio kroz prelepe planinske predele Austrije, poznate kao regija Vorlaberg, kada je rešio da na kratko zaustavi svoj automobil, parkira ga pored puta, odmori i uživa u pogledu.

Zastao je pored mosta kako bi mobilnim telefonom uslikao fascinantni austrijski vodopad, kada se dogodio ovaj iznenadni događaj. Automobil koji je stavio pokraj puta tj. mosta, je počeo da kliza niz padinu, da bi potom ubrzao i survao se niz padinu ispod mosta, obrnuvši se na krov.

Očigledno je da je holanđanin ponesen prirodnim lepotama mesta Ragal u Austriji, loše procenio poziciju na kojoj je parkirao svoj automobil, a potom i zaboravio da podigne ručnu kočnicu. Ovo je prouzrokovalo klizanje automobila niz strmu liticu i potom veliki nenadani trošak havarisanih automobila, kojim se nikad ne nadamo. Ne samo što će popravka slupanog automobila biti veoma skupa, već se nesrećni holanđanin nalazio u inostranstvu, bez poznavanja jezika i mogućnosti da jednostavno izvuče svoj automobil.

Nakon survavanja vozila niz padinu, morao je da pozove vatrogasnu službu koja je izvlačila slupani automobil iz rupe, a to je bio samo početak troškova jer se samo može razmišljati o tome koliko će popravka koštati, tako da se gotovo sigurno može reći da je mnogo isplativije u ovakvim situacijama dati svoj automobil za otkup havarisanih automobila profesionalnoj agenciji.

Reklo bi se da je u pitanju trenutak nepažnje i pomalo blamirajuća situacija, ali je ipak u pitanu slučaj koji se svima može dogoditi, tako da je najbolje učiti iz tuđih grešaka. Usvojite lekcije nesrećnog Holanđanina te pametno parkirajte svoj automobil kada pravite pauzu tokom putovanja, obavezno podignite ručnu i gledajte oko sebe. Toliko saveta možemo ponuditi a na Vama je da izbegnete troškove popravke automobila ako to već ne morate, već nam prodajte svoj kvalitetni polovni automobil i zaradite dobro.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem