Poput kameleona – Alfa Romeo koji menja boju

Najsnažniji Alfa Romeo SUV model Stelvio Quadrifoglio doživeo je nedavno unapređenje i redizajn. Firma Romeo Ferraris bila je zadužena za taj posao, a pored ubrizgane injekcije snage, Stelvio Quadrifoglio dobio je i specijalnu boju spoljašnjosti koja menja nijansu u zavisnosti od toga kako se svetlost prelama na površini vozila.

Kakve je sve promene pretrpeo ovaj model

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je već sam po sebi impresivan model sa V6 twin-turbo motorom od 510 konjskih snaga. Tjunerska kuća Romeo Ferraris odlučila je da ga učini još boljim, pa je pogonski agregat pojačala na 556 KS (409 kW), a maksimalni obrtni moment na 660 Nm (sa fabričkih 600 Nm).

U toj kompaniji tvrde da ovako modifikovan Stelvio Quadrifoglio dostiže brzinu od 290 kilometara na sat, u poređenju sa standardnih 283 km/h. Unapređeni Stelvio dobio je i drugačiju spoljašnjost zahvaljujući specijalnom efektu boje koja menja nijasne u zavisnosti od ugla prelamanja svetlosti. Tako eksterijer ovog vozila varira od tamno zelene, preko bronzane, pa sve do ljubičaste.

Promene u eksterijeru Alfa Romeo automobila

I to nije sve. Romeo Ferraris opremio je pojedine elemente karoserije materijalom od ugljeničnih vlakana – poput maske hladnjaka, kvaka na vratima i kućišta retrovizora, a Alfin SUV je postavljen na nove, desetokrake 20-inčne alu felne firme OZ.

Spušteno je ogibljenje kako bi vozilo bilo još stabilnije pri velikim brzinama, a ugrađen je i novi izduv marke Ragazzon. Osim verzije Quadrifoglio, Romeo Ferraris je modifikovao i ostale varijante Alfinog SUV-a.

Mi možemo da se pohvalimo da se bavimo otkupom više od 40 različitih brendova automobila koji se najviše voze kod nas. Stoga, ako imate neko vozilo koje želite da prodate, bilo da je u voznom stanju ili havarisano obratite se nama i mi ćemo ga rado otkupiti.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem