Dizalica umesto točkova – najluđi automobil u Kini (VIDEO)

Pročitali ste naslov i gotovo sigurno Vam ništa nije jasno. Kakva dizalica i kakve veze ima Kina sa sa našom agencijom? Pa recimo samo da se juče na Internetu pojavio neverovatan video snimak koji se teško može opisati rečima. Ipak, pokušaćemo, a dovoljno je za početak reći da su motokultivatori koji se vide u Beogradu mala beba za vozilo koje je uspeo da napravi Kinez uz pomoć dizalice za automobil.

Dizalica za automobil umesto točkova - kinezi na autoputu

Automobilski trotinet na autoputu

Sad Vam je još manje jasno o čemu se radi, osim što ste imali priliku da vidite fotografiju. Da, ovo vozilo koje je Kinez improvizovao i izveo na auto put u Kini je više nego neverovatno. Osim što je automobil izudaran sa svih mogućih strana, pa bismo ga mi najverovatnije otkupili kao havarisani automobil, star i bez zadnjeg branika i dela automobila, ovaj auto čak nema ni zadnje točkove ali ga Kinez ipak uspešno vozi po autu putu.

Kako je to moguće, pitate se? Evo kako.

Dizalica automobila poslužila kao zadnji točkovi

Reklo bi se da su Kinezi na snimku ili veoma domišljati auto mehaničari, ili ‘pak neverovatni ludaci koji su slučajno uspeli u pokušaju da testiraju izum, kojim mogu stari pokvareni automobil da prevezu na drugu lokaciju. Kako je zadnji branik automobila pao, i kako ovaj kabriolet ne poseduje zadnje točkove i pneumatike, kinezi su iskoristili dizalicu sa točkićima kao zadnji par točkova. Iako točkići dizalice za auto nisu primerene dimenzije točkova za ovaj automobil, pa čak iako ovo nisu točkovi koji bi uopšte trebalo da trpe ovakvu silinu trenja i brzinu kretanja, dvojici Kineza je pošlo za rukom da iskoriste stabilnost dizalice, kako bi uzdigli zadnji deo automobila, zatim ga zaglavili, i iskoristili kao točkove za vožnju. Naravno ovo je moguće zbog toga što automobil koristi prednji pogon. Krativnost na nivou!

Ili je u pitanju izuzetno kvalitetna dizalica, ili čista sreća, ali ovaj izum nikako ne bi trebalo da probate kod kuće. Osim što je snimak zabavan, ovakav pokušaj može biti veoma opasan, pogotovo zbog toga što se na autoputu nalaze i drugi učesnici u saobraćaju koji bi teško mogli da reaguju u slučaju da stvari krenu po zlu. Baš ovakve ludorije su neretko razlog za saobraćajne nesreće.

Mi svima Vama ipak predlažemo da je prava opcija u ovim situacijama da nas kontaktirate i prodate svoj automobil kao havarisan automobil, te da prištedite novac za neki noviji i u najmanju ruku siguran automobil, kojim niste pretnja u saobraćaju, kao i po sebe.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem