Toyota Fortuner dobija sasvim novi izgled

Japanska fabrika automobila predstavila je restilizovanu verziju svog SUV automobila koji nosi naziv Toyota Fortuner. Osim ovog automobila premijerno je prikazan i obnovljeni pick-up model Hilux. Toyota na ovaj način kreće u novo poglavlje tokom druge polovine 2020. godine. 

Logo Toyota automobila

Kako će izgledati novi Toyota Fortuner

Aktuelni Toyota Fortuner je predstavljen pre 2015. godine, pa su u kompaniji smatrali da je sada pravo vreme za modernizaciju. Nakon modernizovanog redizajna radi se o vozilu sa boljom opremom, između ostalog novim svetlima, drugačijem prednjem grilu i doteranim branicima.

Fortuner je dobio i novi infotainment sistem sa ekranom od 8.0-inča, kao i Apple CarPlay i Android Auto. Automobil je inače dugačak 4,8 metara, širok 1,86 metara i ima međuosovinsko rastojanje od 2,75 metara.

Što se motora tiče, u gami su 2,4 i 2,8 litarski turbodizelaši u paru sa 6-stepenim manuelnim i 6-stepenim automatskim menjačem. Na pojedinim tržištima u ponudi će biti i verzija Fortuner Legender koja ima nešto drugačiji prednji deo i bogatiju opremu.

Otkup polovnih automobila svih modela i vrsta

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

12