Havarisani Chery Ego 2011. godište iz Beograda

Havarisani Chery Ego automobil

Chery Ego (orginalni naziv Chery A1) je supermini automobil koji je proizvodili kineska fabrika automobila Chery od 2007. do 2015. godine. Radi se o vozilu koje je označilo novu eru u klasi kompaktnih automobila. Ispostavilo se da je Ego pravi kosmopolita – praktičan, skladan i moderan dizajn njegove su glavne odlike. 

Kod nas se u poslednje vreme može videti sve više i više Chery vozila, a ovaj put našoj agenciji se obratio vlasnik jednog Chery Ego automobila iz Beograda, sa željom da otkupimo njegov havarisani automobil.

Karakteristike automobila Chery Ego iz 2011. godine

 • Vrsta: Limuzina
 • Motor: Benzin
 • Zapremina motora: 1297 cm3
 • Snaga motora: 62/84 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Automatska klima
 • 5 sedišta
 • 4 / 5 vrata
 • neregistrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lok, ABS, ESP, ASR, alarm, bokada motora, centralno zaključavanje, putni računar, električni retrovizori, svetla za maglu, grejači retrovizora, električni retrovizori, daljinsko zaključavanje…
 • havarisan

Otkup i cena polovnog Chery Ego polovnjaka

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku u otkupu automobila, ni kada je u pitanju starost, vozno stanje, motor, potrošnja, ali ni popularnost samog modela automobila. Vršimo otkup apsolutno svakog automobila kada nas kontaktirate, i to u veoma kratkom roku.

Ovaj put nam se obratio vlasnik jednog Chery Ego polovnjaka iz 2011. godine. Čovek je prvi vlasnik auta, kupio ga je novog pre oko 7 godina, a automobil ga je sve ovo vreme poprilično dobro služio i nije imao prevelikih zamerki na njega. 

Ipak, pre izvesnog vremena dogodio se sudar, u kome je na sreću stradao samo auto, pa je vlasniku jedino logično rešenje bilo da se obrati nama, s obzirom na to da je od ranije upoznat sa našom ekspeditivnošću, ali i fer i realnom otkupnom cenom, čak i kada su u pitanju havarisana vozila

Chery Ego havarisani automobil

Vrlo brzo po pozivu smo se zaputili na lice mesta, a nakon brzog pregleda automobila utvrdili smo da je fer cena za otkup havarisanog Chery Ego automobila iz 2011. godine 800 evra. Vlasnik je bio veoma zadovoljan ponudom, te je veoma brzo i lako postignut dogovor. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ukoliko želite da prodate svoj Chery automobil u najkraćem roku, i da pritom dobijete fer cenu pozovite nas i vrlo brzo ćemo vam izaći u susret. Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila bez obzira na njihovo stanje i izgled. Dolazimo na lice mesta kako bismo obavili posao otkupa i dogovorili se na obostrano zadovoljstvo. Očekujemo vaš poziv.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem