Kako Sajam automobila u Beogradu 2017. utiče na otkup automobila

Uskoro nam se bliži 53. Međunarodni salon automobila u Beogradu, koji će se održati od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu. Evo šta je najavljeno za Sajam automobila 2017, a otkrivamo i kako će će Sajam automobila u Beogradu uticati na otkup automobila.

Sajam automobila u Beogradu 2017 - premijere i najave

Sajam automobila u Beogradu 2017

Veliki broj izvođača se okuplja ove godine na beogradskom sajmu automobila. Više od 400 proizvođača, distributera, uvoznika i predstavnika raznih automobilskih brendova iz više od trideset zemalja koji posluju na srpskom tržištu.

Slogan ovogodišnjeg sajma glasi ,,Godine prolaze, strast ne prestaje’’, i savršeno opisuje najreprezentativniji i najstariji regionalni dogašaj u sektoru auto industrije. Posetioci će biti u prilici da vide kompletnu ponudu svih tipova drumskog saobraćaja.

Beogradski sajam automobila je događaj gde će biti izložena široka paleta performansi, rešenja iz oblasti dizajna, teničko-tehnoloških inovacija. Pored tehnologije, u ponudi su finansijske ponude banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društva, koje će budućim kupcima biti na raspoloaganju pri razrešavanju dileme izbora i kupovine novog automobila.

Iako najveću pažnju tradicionalno privlače ekskluzivni premium modeli i noviteti, za pažnju posetioca takmičiće se i modeli sa alternativnim načinom pogona i najnovijim tehnologijama.

BMW je najavio prikaz svojih modela iz sektora električnih motora, tako ćemo biti u prilici da vidimo modele i3 i i8

Poznata je činjenica da je beogradski salon automobila prvi sajam nakon ženevskog, pa će tako prva svetska ponovna prikazivanja novih modela najverovatnije biti u Beogradu, očekujemo razna iznenađenja.

Jedan od novih izlagača je po prvi put ove godine, kompanija ,,Britiš motors’’ koja u svom portfoliju nudi prestižne automobile ,,Jaguar’’ i ,,Rendž Rover’’.

Da li se može očekivati novi rast prodaje na sajmu?

U prethodne dve godine prodaja novih automobila zabeležila je pozitivan trend rasta. Ako pretpostavimo da će se trend nastaviti možemo da očekujemo rast prodaje u ove godine u odnosu na prošlu od minimum 25 %.

Opšte informacije

Cena ulaznica

pojedinačne ulaznice 300 RSD
grupne ulaznice * 200 RSD
grupne ulaznice za đake u studente * 150 RSD
ulaznica za „Family Day“ 500 RSD
cena parkinga (po satu) 100 RSD

Radno vreme Beogradskog sajma

dan radno vreme
24. mart – 1. april 10:00 – 20:00 h
2. april 10:00 – 19:00 h

U isto vreme održavanja sajma automobila održaće se i 11. Međunarodni sajam motocikala, opreme i delova.

Kako će sajam automobila uticati na otkup automobila?

Sajam automobila u Beogradu je pravo vreme da se ljudi odluče za kupovinu novog automobila, a istovremeno prodaju stari. S’ tim u vidu, realno je očekivati da će se broj prodatih polovnih automobila u budućnosti povećati. Otkup automobila je način da vlasnici starih, polovnih automobila prikupe novac i ulože ga možda baš na Sajmu 2017. u neki novi, bezbedniji i lepši automobil.Da li će prodaja na sajmu uticati na otkup automobila?

Prodaja novih automobila je odlična vest za nas. Rad naše agencije se za sada odvija redovno, a nadamo se i da ćemo biti u mogućnosti da pomognemo svima koji žele brzo i efikasno da prodaju svoj automobil, da zarade novac i ulože ga dalje.

18