Čudom preživela pad automobilom sa sedmog sprata

Put nas vodi u Teksas, tačnije Ostin, gde se upoznajemo sa Christi Bownmer, ženom koja je uspela da preživi tešku nesreću, tako što je sa svojim automobilom marke BMW 328i pala sa sedmog sprata zgrade.

Kako izvori navode, Christi je prilikom parkiranja nesmotreno, bez posebnog razloga, slučajno ubrzala svojim automobilom u garaži, čime je dovela sebe u situaciju opasnu po život.

Probivši žičanu ogradu same garaže, automobilom je pala sa sedmog sprata i direktno se zakucala u asfalt prednjim delom automobila, nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

Nesreća je zabeležena sigurnosnim kamerama, na kojima se lepo može videti sam tok  nesreće.

Nakon pada i slupanosti o asfalt, u pomoć, nesrećnoj Christi, pritekli su prolaznici i radnici sa obližnjeg gradilišta.

Opšta pometnja na ulici gde se Bownemer – ova slupala nije jenjavala sve do samog dolaska kola hitne pomoći i policije, nakon čega je prevezena u bolnicu. Prizor je bio zaista zastrašujući. Ljudi su masovno počeli da se okupljaju, a strah i trepet su se osećali u samom vazduhu.

Policija je odmah prionula na posao i sastavila zapisnik, a šlep služba ubrzo ukonila havarisan automobil sa ulice, nakon čega se i rulja sa ulice polako počela razilaziti.

Iako, u bolnici, uz konstantovane teške telesne povrede sa unutrašnjim krvarenjem i prelomima, uz povredu kičme i grudne kosti, Christi se hrabro bori i nadajmo se da će istrajati u toj borbi.

Ogorčena Christi najavila je da će podneti tužbu protiv vlasnika garaže, jer smatra da ograda postavljena kao žaštita, upravo da spreči da dođe do nesrećnih slučajeva kao što je ovaj, nije dovoljno dobro obezbeđena.

Ovo nije prvi slučaj koji se ovog tipa desio i to baš na ovoj lokaciji, u ovoj garaži. Prethodne godine, negde  u septembru 24 – godišnji vozač je svojim automobilom probio ogradu, a sreća u nesreći je bila ta da ga je od sigurne smrti spasila, baš ta žičana ograda koja je njegovo vozilo uspela zadržati da ne padne sa ivice.

12