Alfa Romeo unapredio svoje modele – Giulia i Stelvio Quadrifoglio

Italijanska automobilska kompanija Alfa Romeo odlučila je da za 2020. godinu, posle standardnih varijanti modela Giulia i Stelvio, osveži i unapredi top verzije sa oznakom “Quadrifoglio”. Unapređenja se uglavnom odnose na “kozmetiku” samog vozila, odnosno na vizuelno poboljšanje ovih modela, dok je snaga motora, po kojoj su ovi modeli i bili poznati, ostala nepromenjena. 

Logo Alfa Romeo automobila

Promena na Giulia i Stelvio modelima

Među kozmetičkim promenama su nove felne, pa je tako Stelvio dobio nove 21-inčne alu felne specijalno dizajnirane za Quadrifoglio verziju. Takođe, oba modela sada imaju nešto drugačija LED stop svetla.

Proširena je i paleta boja spoljašnjosti, i to retro-nijansama. Uz doplatu možete dobiti opcije koje obuhvataju i Akrapovič izduvni sistem od titanijuma u kombinaciji sa oblogama od ugljeničnih vlakana. Giulia i Stelvio Quadrifoglio za 2020. imaju i nove volane i ručice menjača obložene kožom, a sigurnosni pojasevi sada se osim u crnoj mogu naručiti i u crvenoj ili zelenoj boji.

Kao opcija su dostupna i sportska sedišta sa električnim podešavanjem položaja, presvučena perforiranom kožom.Unapređen je i multimedijalni sistem, pa vozač sada može da prati raznovrsne podatke o trenutnim performansama motora i automobila na 8,8-inčnom ekranu.

Kada su u pitanju motori koji pogone ova vozila, aktuelni 2.9-litarski Bi-turbo V6 ostao je nepromenjen, tako da je na raspolaganju i dalje 510 konjskih snaga.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

9