Testimonials - OtkupAutomobila.rs

 • Zoran Lalević

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Momak je vrh vrhova! Dobio sam 50 % višu ponudu za otkup stare Tojote, nego što su mi to nudile druge agencije. Retko preporučujem, ali ovako nešto zaista vredi pohvaliti i reći drugome.
 • Violeta Stojićević

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Iskreno mi je bilo teško da se konačno odlučim i prodam svoju Opel Astru koju sam rado vozila preko 10 godina, ali i to sma juče uradila. Govorim ovo jer moram da kažem da sam oduševljena ponudom i uslugom, i jer mi je ceo proces prošao lagano. Svaka čast Marku na lakom dogovoru za brz otkup automobila!
 • Milan Kovačević

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Dečko je super za saradnju. Profesionalno i sve je izvršeno kao što je i najavljeno. Recimo, preuzimanje automobila je obavljeno bukvalno dolaskom na noge, a isplata novca za otkup je izvršena odmah. Sve po dogovoru.
 • Ivana Kostić

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Odlična komunikacija prilikom otkupa i profesionalnost na nivou. Oko papirologije i prenosa automobila sve završava vlasnik agencije. Prezadovoljna sam njegovom uslugom, topla preporuka.
 • Božidar Nikolić

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Vlasnik agencije je bio izuzetno dobar za saradnju. Korektan u proceni automobila i plaćanju, što mi je bilo i najbitnije u tom trenutku! Čuo sam razne priče kako može teći otkup automobila, ali ja imam samo reči hvale. Za svaku saradnju i preporuku!
 • Filip Popović

  By Marko Petković on 3. августа 2016.
  Prodao sam svoj stari Golf 2. Dali su mi najbolju ponudu sa obzirom u kakvom stanju mi je bio auto. Najiskrenije preporučujem ovu agenciju svakome.
 • Stefan Milovanović

  By Marko Petković on 2. августа 2016.
  Nakon par poziva telefona, od Marka sam dobio najbolju ponudu i mogućnost otkupa istog dana. Preterali su moj havarisani auto, a dobio sam novac koji mi je bio potreban kako bih brzo na bavio drugi. Bavim se razvozom robe i auto je moje osnovno sredstvo za rad.
 • Miroslav Arsenijević

  By Marko Petković on 2. августа 2016.
  Veoma sam zadovoljan kako sam prošao prilikom otkupa mog polovnog auta. Dobio sam cenu koju sam tražio, a isplata je bila odmah. Veoma profesionalno i brzo, svi potrebni papiri i dokumenta su me čekali.
 • Svetlana Avdić

  By Marko Petković on 31. јула 2016.
  Nakon više od mesec dana čekanja prodaje na oglasima, pronašla sam Otupautomobila.rs i prodala svog dragog Clio-a. Sve smo završili na mojoj adresi, bila sam veoma zadovoljna cenom, a novac dobila odmah. Preporučujem svima da iskoriste pogodnosti otkupa polovnih automobila, i da se ne zamaraju sa oglasima.