Polovni Peugeot 206 2005. godište iz Beograda

Date: 28. октобра 2019. Tags:

Peugeot 206 je model francuskog proizvođača koji je ostvario izuzetno dobre rezultate prodaje na tržištima širom sveta. Ovaj automobil se proizvodio od 1998. godine, u dve generacije, a pojavila se i jedna generacija Peugeot 206+ automobila. Podaci kazuju da se ovaj automobil proizveo u više od 8,3 miliona primeraka.

Ogromna prednost Pežo 206 automobila je sjajna mogućnost snalaženja u gradu, a pored toga i jako mala potrošnja. Ujedno, ovo je i najprodavaniji Pežo automobil ikada, a nakon njega su došli skoro pa jednako uspešni modeli Peugeot 207 i 208.

Naša agencija svakodnevno dobija pozive za otkup polovnih automobila svih vrsta. Mi smo ovog puta imali priliku da izvršimo otkup polovnog Peugeot 206 automobila iz Beograda. Pogledajte u daljem tekstu kako je protekao otkup ovog automobila kao i za koju količinu novca smo ga otkupili.

Polovni automobil Peugeot 206 crvene boje

Karakteristike Peugeot 206 automobila iz 2005. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 205.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1388 cm3
 • Snaga motora: 55/75  (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Menjač: Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, servo volan, električni podizači stakla, električni retrovizori, radio CD, child lock, centralno zaključavanje, kodiran ključ, svetla za maglu, daljinsko zaključavanje
 • neregistrovan

Otkup i cena Peugeot 206 polovnog automobila

Peugeot 206 automobil je po svom pojavljivanju bio jedan od najjeftinijih modela u klasi. Ipak, i nakon mnogo godina ovaj automobil je i pored niske cene odoleo vremenu, te ga zato i dalje u velikom broju možemo videti po ulicama kako se vozi. Rezervni delovi su uvek imali nisku cenu, a mala potrošnja je još jedan faktor koji ide u prilog ovom automobilu.

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku u otkupu automobila, ni kada je u pitanju starost, vozno stanje, motor, potrošnju, ali ni popularnost samog modela automobila. Vršimo otkup apsolutno svakog automobila kada nas kontaktirate, i to u veoma kratkom roku.

Ovaj put nam se obratio vlasnik jednog Pežo polovnjaka iz 2005. godine. Čovek je prvi vlasnik auta, kupio ga je novog pre više od jedne decenije, a do sada ga je ovaj automobil poprilično dobro služio i nema prevelikih zamerki na njega. Ipak, došlo je vreme da se nabavi novi automobil, pa je vlasniku jedino logično rešenje bilo da se obrati nama, s obzirom na to da je od ranije upoznat sa našom ekspeditivnošću, ali i fer i realnom otkupnom cenom

Peugeot 206 polovnjak crvene boje

Vrlo brzo po pozivu smo se zaputili na lice mesta, a nakon brzog pregleda automobila zaključili smo kakvo je njegovo stanje i veoma lako ostvarili dogovor sa vlasnikom. Utvrdili smo da je fer cena za otkup Peugeot 206 automobila iz 2005. godine 1250 evra.

Fer i pošten otkup Peugeot automobila

Ukoliko i vi u svom vlasništvu imate neki Peugeot automobil koji želite brzo i lako da prodate, obratite se našoj agenciji za otkup polovnih automobila. U rekordnom roku izlazimo na teren, vršimo procenu stanja automobila i po fer i korektnoj ceni otkupljujemo auto. Isplata se vrši odmah, a keš dobijate na ruke.